Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Det nye sykehuset Østfold skal åpne dørene i 2015 etter ett års prøvedrift. Da skal samtlige kaffemaskiner i publikumsområdene og i internrommene være på plass.

- Det er hyggelig at vi fikk denne ordren. House of Coffee leverer allerede til hele Helse Sør-Øst, sier Steinar Lier.

De store offentlige kontraktene er med på å plassere House of Coffee helt i front i deres bransje, også i Østfold. Nå skreddersyr de løsninger som ikke bare produserer den nydeligste kaffe, men også andre drikker, som friskt vann med kullsyre. Tappetårnene for montering på benk har blitt svært populære.

- De nye maskinene fra produsenten Spengler har også blitt tatt godt imot i markedet. De er faktisk 98 prosent gjenvinningsbare, slik at de ikke belaster miljøet mer enn nødvendig. Det viser at House of Coffee er opptatt av også denne siden. Vi ble sertifisert Miljøfyrtårn for kort tid tilbake og forhandler Fair Trade sjokolade og kaffe, sier Steinar Lier.

I Greåkerveien i Sarpsborg ligger den lokale østfoldavdelingen midt i smørøyet. Derfra betjener fem ansatte hele Østfold og leverer daglig ut kvalitetsmaskiner og markedets beste kaffe. Hver eneste dag er tre-fire biler ute på østfoldveien for å levere automater, kaffe eller foreta en service. Har du lyst til å teste både automater og drikkevarer er du hjertelig velkommen neste gang du kjører forbi i Greåkerveien.

Norges beste kompetanse

- Det er bare å parkere utenfor døra så skal du få all vår oppmerksomhet i showrommet og kaffebaren. Her kan du smake utallige varianter, og det skal mye til om ikke du finner en type som passer nettopp deg og din bedrift. Våre løsninger er tilpasset bedrifter med alt fra 5 til 500 ansatte, sier avdelingsleder Steinar Lier. Han har vært i bransjen lenge og merker at det kommer konkurrenter på banen. Nettopp derfor gir House of Coffee deg den beste kundebehandlingen, den mest kompetente innstillingen av kaffemaskinene, og ikke minst rask og god service når det skulle være nødvendig.

 

Fikk du med deg denne?

RAKKESTAD: Olje- og Gassenteret er en av de ledende leverandørene av drivstoff til landbruk og entreprenører i Indre Østfold, Sarpsborg, Fredrikstad og Halden.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24