Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Volvat BHT er for alle typer bedrifter, som ønsker å være en attraktiv og helsefremmende arbeidsplass.

-Volvat Bedriftshelsetjeneste har som viktigste oppgave å bistå og støtte opp under virksomhetene i arbeidet for å sikre et godt og forsvarlig arbeidsmiljø. Ansatte som trives godt og har overskudd presterer bedre i jobben, forteller bedriftssykepleierne Yvonne Haug, Åsa Lier og Maria Brække hos Volvat BHT.

Det er mange fordeler ved å være tilsluttet Volvat BHT, og det blir sett på som et ansatte gode at man har en vel ordnet bedriftshelsetjenesteordning. 

Kvalitet i alle ledd

-Vi har kunder fra de minste bedriftene til hele kommuner, og de kommer fra hele Østfold og Follo. Tilbakemeldingene vi får er at Volvat BHT oppleves som kompetent, trygt og fleksibelt.

- Vi ser på hele mennesket, og har alltid en lege tilgjengelig, når du oppsøker vårt senter. Du snakker alltid med helsepersonell, når du ringer vårt sentralbord. Er det akutt, er dørene åpne hos oss 0800-2000 alle ukedager, sier Haug.

Skreddersydd HMS

En viktig del av Volvat BHTs virksomhet er forebyggende arbeid ute i bedriftene.

Næringslivet har varierende behov for HMS og medisinske tjenester. Volvat kartlegger arbeidsmiljøet, og tilpasser HMS etter bedriftens behov. 

Volvats team er tverrfaglig sammensatt med leger, bedriftssykepleier, yrkeshygieniker, fysioterapeuter og psykologer.

-Vi har fysioterapeut hos Volvat, som jobber både forebyggende og behandlende, og det er unikt. Oppstår det en krise på en arbeidsplass, kanskje knyttet til omstillinger, ulykker eller andre hendelser tilbyr vi krisehjelp, forteller Maria Brække. 

Rask responstid på alle henvendelser er noe av det kundene setter stor pris på.

Bred kompetanse

Volvat BHT tilbyr et bredt spekter av tjenester bedriftene selv kan velge fra.

-Det er en lav kostnad for bedriften og tilknytte seg godkjent bedriftshelsetjeneste hos oss. Det er helt på bedriftenes premisser hva de ønsker av tjenester, sier Haug.

Volvat BHT tilbyr kurs ute på bedriftene eller i lokalene i Helsehuset i Fredrikstad.

-Vi har kurs for verneombud og HMS-representanter, og jobber mye med førstehjelpskurs. Er man trygg på førstehjelp kan man redde liv, sier Åsa Lier.

Volvat kaller inn ansatte i bedrifter knyttet til BHT til periodiske kontroller.

-Vi har allmennleger, som har bred erfaring med å skrive ut både attester til ansatte innen offshore, sjømenn og fly, og tilbyr helsekontroller på kveldstid, noe mange innen transportnæringen eller ansatte i turnus setter pris på, sier Haug.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

RAKKESTAD: Nylig kjøpte Bjørnstad Bygg Utvikling AS i Rakkestad et 30 mål stort område som nå skal utvikles til 70 boliger i løpet av 8 år.

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKSJON
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALG
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES BLADENE
issuu.com/b2b24