Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
28. april samler Imento det ypperste innen IT-kompetanse under IT-messen Puzzle. IT-messen arrangeres i Imentos lokaler på Tykkemyr i Moss. 

- Det er andre gang vi holder Puzzle her i Moss og vi ser fram til årets happening. Fjorårets messe ble meget vellykket og vi synes det er ekstra artig å arrangere i Moss siden det var her det hele star-tet for Imento, sier Trym Günther Merg.

Faglig sett har Puzzle blitt ett av de største IT-messene i bransjen og trekker til seg betydelig navn.

- Paul Chaffey, statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet, er en av foredragsholderne. Han skal snakke om hvordan man kan øke produktivitet og lage tjenester på brukernes premisser, forteller Merg.

- Det kommer private og statlige selskaper, små og store. Puzzle har blitt et treffpunkt hvor deltakerne kan ta del i nye trender og bevegelser i bransjen, sier Merg som mener denne messen er glimrende til å skaffe seg mye kunnskap på kort tid.

- Deltakerne velger selv hvilke faglige sesjoner de ønsker å delta på slik at det blir tilpasset hver enkelt sine ønsker og behov, sier Merg.

Lavterskeltilbud

Det kommer over 35 produsenter denne dagen og alle er forberedt på å svare på spørsmål deltakerne har.

- Dette er utvilsomt en unik mulighet til å prate direkte med flere av de ledende produsentene i IT-bransjen.

Messen er tilpasset små- og mellomstore bedrifter og det er lagt opp som et lavterskeltilbud i en hyggelig setting.

- Vi legger stor vekt på at det skal være en hyggelig ramme rundt og de som har vært med tidligere tror jeg kan skrive under på det. Denne messen er også en flott mulighet til å knytte kontakter og nettverk, sier Trym Günther Merg.

IT-messen Puzzle holdes i Moss og Imento legger til rette for transport.

- Vi setter opp buss fra Oslo S for de som trenger transport. Geografisk sett er Moss sentralt for deltakere i Østfold og Follo, og vi legger vekt på at en slik messe skal være lokalt forankret med tanke på samarbeidspartnere, sier Trym Günther Merg og forteller at Imento ser det som en viktig del av å være til stede i Moss at de også gir noe tilbake.

- Kan vi være med å bidra til næringslivet i Moss og Østfold så gjør vi det. I forbindelse med arrangementet Puzzle bruker vi kun lokale samarbeidspartnere. Innen transport, utstilling, overnatting, bespisning og underholdning bruker vi lokale krefter.

Om Imento Norge AS

Imento har som målsetting å være den ledende partneren for SMB markedet på IT infrastruktur og Telecom produkter og løsninger med tilhørende tjenester. Selskapet hadde i 2015 en omsetning på 400 millioner kroner og har 57 ansatte i Moss og Oslo. Imento har kunden i fokus og mål om å lage en enklere hverdag for markedet. Imento er i dag 100% eid av Atea-konsernet.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Bil og Hengerservice AS på Kilemoen har spesialisert seg på chassispåbygg, hengerbygging og reparasjoner på lastebiler og tilhengere.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24