Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Primært jobber Ringvoll bedriftshelsetjeneste forebyggende, og med den bredden i kompetanse bedriften har opparbeidet seg kan de tilby svært mye.

Ringvoll BHT har i staben leger med arbeidsmedisin som spesialitet, sykepleiere, fysioterapeuter, yrkeshygienikere og jordmor, og de samarbeider tett med psykolog. De t er totalt 19 ansatte, fordelt på kontoret i Moss, på Greåker og et kontor i Askim til bruk etter avtale med kunder i den regionen. 

-Vi dekker alle sider ved bedriftshelsen og det er viktig for oss å ha kompetanse på alle felt. Vi kartlegger arbeidsmiljøet ute i bedriftene på ulike måter, og da snakker vi om både det psykososiale og fysiske arbeidsmiljøet. Vi holder selvfølgelig mye kurs og undervisning, og vi tar imot ansatte på kontoret til helseundersøkelser og polikliniske avtaler for håndtering av skader og arbeidsrelaterte helseplager forteller daglig leder og bedriftsoverlege Laila Margrethe Torp.

Kreative løsninger

Ringvoll bedriftshelsetjeneste er en nøytral rådgiver med utgangspunkt i det faglige, og vi rådgir bedriftene innen faget arbeidsmedisin og i forhold til arbeidslivets lover og regler. I tillegg til dette har bedriften gjennom mange års erfaring  sett at det er mulig å finne kreative løsninger der kundene ønsker det.

-Veldig mye av helseplagene som gir sykefravær har sin årsak i belastningsskader. Fysiske og psykiske påkjenninger i arbeidet  kan være utslagsgivende. Vi jobber stort sett tradisjonelt når vi rådgir og bistår bedriftene innenfor nærvær/sykefraværsarbeid, men i det senere har vi holdt et kurs med temaet “Arbeidsglede og nærvær”, og dette inkluderer øvelser i medisinsk yoga. Dette har gitt gode resultater, og vi ser at det er mulig å tenke utradisjonelt og nytt samtidig som vi fortsatt sikrer det grunnleggende bedriftsmedisinske.

Har kompetansen

Ringvoll besitter betydelig kompetanse og Laila Torp forteller at de ofte er en sparringspartner med bedrifter i for eksempel HMS-arbeidet.

-Alle bedrifter skal føre internkontroller og systematisk HMS-arbeid. Dette er bedriftenes ansvar, men det er mange som ønsker at vi skal bidra, og ved et godt samarbeid her kommer våre kunder til gode løsninger de kan bruke videre i sitt virke. 

Nye lokaler

Ringvoll bedriftshelsetjeneste har hatt tilhold i Moss i flere tiår, og rett før jul flyttet de inn i den nye helseparken på Høyden.

-Lilleng Helsepark er jo i de gamle lokalene til TrioVing i Moss. Her er det flotte nye lokaler, vi er fortsatt sentralt plassert,  og her er det tilpasset vår drift. Litt kuriøst er det jo at vi hadde kontorer rett utenfor TrioVing-porten for mange år siden, og har betjent TrioVing/VingCard i alle år, så nå er vi tilbake der det startet, med  arbeidssted der vi tidligere vurderte industriarbeidsplassene, sier Laila M. Torp.

 

Fikk du med deg denne?

Sonja Frantzen i FRA Regnskap AS i Ski elsker jobben sin som regnskapsfører.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NITTEDAL: Miljøvennlige løsninger koster, men hos Green Table fås brukte kvalitetsmøbler til halv pris.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24