Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Fra sine nye lokaler i Tyrolerhuset sentralt på Halmstad leverer Atelier Decora forskjellige typer dekor, skilt og design til hele landet.

- En kan trygt si at ringen er sluttet. Det var i Rygge det startet for 36 år siden. Etter 34 år  i Sarpsborg er det hyggelig å komme hjem. Det er også veldig praktisk siden vi nå bor i området, smiler ekteparet Marit og Roger Jacobsen, som står bak Atelier Decora.

Da vi har mange faste kunder i Sarpsborg og Fredrikstad området blir det endel turer i løpet av uken, men det tar bare ca. 15 minutter å komme dit.

Fra trivelige lokaler på Halmstad server de nå kunder over hele landet.

– Vi har de fleste kundene i Østfold, Akershus og Oslo, så Rygge ligger veldig sentralt til. Hyggelig er det at vi har fått en del nye kunder i Rygge, Råde og Moss siden flyttingen. Samtidig spiller det ikke så stor rolle hvor vi holder til, all den tid 90 prosent av oppdragene våre kommer på mail eller telefon.

– I tillegg har vi kunder som vi har hatt i en årrekke, som Uno X og Hydro Texaco, eller YX som det nå heter. Dette kundeforholdet har brakt oss landet rundt. Akkurat nå jobber vi med skiltdekor for bensinstasjoner i både Evje i Setesdal og i Nordland og Troms. Vi har også mange oppdrag for Sykehuset Østfold rundt i fylket, noe vi har hatt i mange år.

Atelier Decora reiser endel rundt og monterer bildekor og skilt, men har også kontakt med dekoratører over hele landet som er behjelpelig med montering. 

I lokalene i Rygge har Atelier Decora topp moderne maskiner og annet teknisk utstyr.

– Vi produserer skiltdekor, fasadedekor, bildekor, klebedekaler og reklameseil. I tillegg tegner og designer vi logoer, og vi kan også trykke storprint med svært god kvalitet.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

Tenker du på markiser dukker ofte navnet Rex opp i hodet. Her kan du lese historien om suksessbedriften i Tomter.

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKSJON
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALG
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES BLADENE
issuu.com/b2b24