Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Fra sine nye lokaler i Tyrolerhuset sentralt på Halmstad leverer Atelier Decora forskjellige typer dekor, skilt og design til hele landet.

- En kan trygt si at ringen er sluttet. Det var i Rygge det startet for 36 år siden. Etter 34 år  i Sarpsborg er det hyggelig å komme hjem. Det er også veldig praktisk siden vi nå bor i området, smiler ekteparet Marit og Roger Jacobsen, som står bak Atelier Decora.

Da vi har mange faste kunder i Sarpsborg og Fredrikstad området blir det endel turer i løpet av uken, men det tar bare ca. 15 minutter å komme dit.

Fra trivelige lokaler på Halmstad server de nå kunder over hele landet.

– Vi har de fleste kundene i Østfold, Akershus og Oslo, så Rygge ligger veldig sentralt til. Hyggelig er det at vi har fått en del nye kunder i Rygge, Råde og Moss siden flyttingen. Samtidig spiller det ikke så stor rolle hvor vi holder til, all den tid 90 prosent av oppdragene våre kommer på mail eller telefon.

– I tillegg har vi kunder som vi har hatt i en årrekke, som Uno X og Hydro Texaco, eller YX som det nå heter. Dette kundeforholdet har brakt oss landet rundt. Akkurat nå jobber vi med skiltdekor for bensinstasjoner i både Evje i Setesdal og i Nordland og Troms. Vi har også mange oppdrag for Sykehuset Østfold rundt i fylket, noe vi har hatt i mange år.

Atelier Decora reiser endel rundt og monterer bildekor og skilt, men har også kontakt med dekoratører over hele landet som er behjelpelig med montering. 

I lokalene i Rygge har Atelier Decora topp moderne maskiner og annet teknisk utstyr.

– Vi produserer skiltdekor, fasadedekor, bildekor, klebedekaler og reklameseil. I tillegg tegner og designer vi logoer, og vi kan også trykke storprint med svært god kvalitet.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

HØVIK: BubbleDeck AS har vært byggteknisk rådgiver på de unike fjordleilighetene på Lehmanns Brygge i Drøbak.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24