Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
I 2015 ble Låsgruppen til Certego og har nå 65 avdelinger med 900 ansatte over hele Skandinavia. I Østfold og Follo sørger 20 av dem for din sikkerhet og tilbyr bedriftsmarkedet omfattende og avanserte løsninger.

- Vi har 11 montører som daglig er ute på veiene i våre biler. De utfører serviceoppdrag for både privat- og bedriftsmarkedet. I tillegg har vi en rekke ansatte som prosjekterer og yter faglig bistand på høyt nivå når det gjelder adgangskontroll og sikkerhetsløsninger, sier avdelingsleder Kurt Halsan, han tok over som leder i Østfold i 2014.

Ambisjoner

Certego er eid av det internasjonale konsernet ASSA Abloy, som flere ganger har blitt kåret til et av verdens mest innovative selskaper. Og innovasjoner og kreativitet er nødvendig for å utvikle sikkerhetsløsninger i tråd med de stadige økende kravene.

- Vi har vokst mye de siste årene, ikke minst på grunn av våre produkter og vår kompetanse. Men vi har fortsatt vekstambisjoner, enten organisk eller gjennom oppkjøp av andre virksomheter. Vi ønsker å utvikle oss videre til beste for kundene, sier Halsan.

Avansert elektronikk

Næringslivet representerer viktige kunder for Certego. Derfor fokuserer de enda sterkere på dette segmentet og styrker organisasjonen i flere ledd.

- Fordelen med å bruke våre tjenester er at vi ligger helt i front på den tekniske siden og har et godt utbygd serviceapparat som leverer raskt. Vi har i tillegg en supportavdeling som assisterer ved behov. Det kommer hele tiden nye løsninger, og ofte er avansert elektronikk involvert. Derfor satser vi mye på kursing og videreutvikling av våre ansatte. De fleste av våre medarbeidere er sertifiserte sikkerhetsinstallatører med sterk lokal forankring, fortsetter Halsan.

Nye lokaler

I 2015 ble Certego kåret til Gaselle-bedrift, noe som betyr trygghet for kunden. Lang erfaring, solid økonomi og en fleksibel organisasjon er ofte etterspurt i markedet, og Certego leverer på alle områder. Nylig flyttet de inn i nyrenoverte lokaler med tilhørende butikk i Stabburveien utenfor Fredrikstad. Her kan de få gode råd og se avanserte løsninger i praksis, eller bare kopiere en ny nøkkel.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG: Siden starten for snart to år siden har Torp Consulting AS vokst betydelig i Østfold.

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKSJON
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALG
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES BLADENE
issuu.com/b2b24