Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Erøy Regnskap AS har innarbeidet det skybaserte regnskapsprogrammet Xledger hos de aller fleste kundene. Suksessen er udiskutabel og nå kompletteres verktøyet.

-Vårt mål er å gjøre hverdagen til kundene enklere. Med Xledger kan vi skreddersy løsninger for hver enkelt kunde, sier daglig leder Kjell Erik Erøy. 

Erøy var tidlig ute med skybaserte tjenester og implementerer stadig nye elementer i systemene.

-Brukerne kan nå samle økonomisystemet og de aller mest brukte løsningene får de på mobilen. Mobile løsninger er en betydelig forenkling for mange. Nå kan for eksempel brukeren ta bilde av kvitteringer og sende det rett i systemet. Papirkvitteringen trenger de ikke å spare på, forteller revisor Heidi Kronberg.

Timer kan nå enkelt føres rett i systemet, prosjektoppfølging og fakturering har også blitt forenklet gjennom Xledger. 

-Vi kobler Xledger opp mot kundens interne løsninger og banken, forteller Kronberg og nevner kassesystemer som ett eksempel:

-Transaksjoner i kassesystemer overføres og bokføres automatisk daglig. Betaling av regninger bokføres også automatisk. Vi kan koble Xledger opp mot elektronisk kjørebok og brukerne får da all kjøring rett i systemet, forteller Kronberg.

Erøy Regnskap besitter betydelig kompetanse på økonomi og med systemet Xledger kan regnskapsbyrået bruke mer tid på å legge til rette for kundene.

-Vi kan gi råd om hvordan brukerne kan utnytte egne ressurser enda bedre og ikke minst bruke arbeidsdelingen som ligger i det skybaserte økonomisystemet, sier Heidi Kronberg. 

Erøy samler gamle datasystemer i ett økonomisystem som gir kundene flere fordeler enn ventet.

-Ja, med oppdaterte regnskaper kan vi raskt gi tilbakemeldinger om bedriftens økonomi og få satt i gang tiltak tidlig. Vi vet av erfaring at kontinuerlig oppdateringer styrker bedriftenes muligheter til å være føre var, sier Kjell Erik Erøy.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

I sommer flyttet ABC Regnskapsbyrå inn i det såkalte K5-bygget ved E6 på Grålum i Sarpsborg.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24