Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
FRAM Forvaltning AS i Sarpsborg er en moderne boligforvalter i medvind. Selskapet har satset på å bistå alle typer boligselskap med forvaltning av eiendommer.

I dag har FRAM avtale med over 70 boligselskap over store deler av landet, samt i Sverige, avvstand er ikke noe problem – men, hovedtyngden av FRAM sine kunder ligger først og fremst i Fredrikstad-Sarpsborgområdet. 

Kjersti Bodahl Hauge, Linda Landgraff og Lise Bolstad er alle eiere av Fram Forvaltning. Selskapet har eksistert siden høsten 2011, men de har vært i bransjen i mange år før de startet for seg selv.

Det å forvalte boligselskaper er en svært viktig jobb, det er store verdier som skal forvaltes. Det er viktig at vi til enhver tid besitter den rette kompetansen, sier Vidar Aurang.

”Målet er å være en totalleverandør innen regnskap- og forvaltningstjenester, og å være en profesjonell og pålitelig samarbeidspartner for styrer i boligselskap og ivareta den daglige driften”.

Selskapet ser på seg selv som en servicebedrift som har spesialisert seg på å støtte og gi boligselskaper gode råd.

Regnskapsførsel er selvsagt en viktig del av arbeidet. I Norge er det strenge regler for hvordan man skal føre regnskap. Dette er FRAM ekspert på. 

Forvaltning av boligselskaper er så mye mer enn regnskap. Riktig forvaltning av eiendommer til mange hundre millioner kroner er svært viktig, hvis ikke kan det fort bli dyrt for et enkelte boligselskap. Her kommer FRAM inn som en god støttespiller og rådgiver, men lang erfaring og betydelig kompetanse.

Den kraftige ekspansjonen den senere tid tar firmaet som et tegn på at de har lykkes godt med utviklingen av selskapet. Nye boligselskap strømmer til, men de har kapasitet til å ta flere. 

FRAM har et bredt nettverk av kontakter som de samarbeider med - innen bank, forsikring, energi, juridiske spørsmål, rådgivning i fht vedlikehold/HMS og ikke minst har de god kontakt og er en støttespiller for eiendomsutviklere.  Avtalene de har fremforhandlet kommer boligselskapene og eierne til gode.

Kaffen står alltid på hos FRAM-jentene, så det er bare å stikke innom hvis man er i nærheten. Her blir man alltid møtt av et smil fra de tre hyggelige jentene som holder til i 1 etasje, og gode råd får man med på kjøpet.

Selskapet holder til i nye moderne lokaler i St. Mariegate 46 i Sarpsborg.

FRAM har det siste året vært forretningsfører for Nygaard Brygge III boligsameie i Fredrikstad med 57 boligenheter. Styreleder for boligsameiet, Terje Jansson sier at man bare har gode erfaringer med FRAM Forvaltning.

-Vi skiftet forretningsfører i fjor sommer, og har absolutt gått til noe bedre. Vi får raske svar på alle våre spørsmål, og det kan være mange innimellom. Ingen spørsmål er for vanskelig. Vi får regelmessig regnskapsrapporter slik at vi hele tiden har oversikt over økonomien.

For styret i Sameiet Nygaard Brygge III har det bare vært positivt å samarbeide med FRAM, og ikke minst de tre blide jentene, Kjersti, Linda og Lise.

FRAM-jentene besitter stor kompetanse på ulike området, og har vært til stor hjelp for vårt Sameie. Ikke minst gikk overgangen fra en forretningsfører over til FRAM smertefritt, sier Jansson.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Inspecta AS i Sarpsborg forbereder seg på oljealderen i arktiske strøk.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24