Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
I 2010 omsatte Sørby Utleie AS i Spydeberg cirka 10 millioner kroner. Inneværende år vil tallet havne på 62 millioner, og de har etter få år etablert seg som Østfolds største aktør i bransjen.

Nylig overtok selskapet virksomheten i Grøstad Utleie AS i Vestby og satser nå enda sterkere mot Follo-regionen og ikke minst mot store jernbaneentreprenører.

Tre avdelinger

Sørby Utleie startet så sent som 2005 og vokste raskt til en omsetning på 43 millioner kroner i 2015. Nå overtar de kundeporteføljen fra Grøstad Utleie, som utgjør en verdi på 9 millioner, mens de i tillegg budsjetterer med en organisk vekst på ytterligere 10 millioner kroner. Etter overtakelsen av Grøstad vil Sørby selskapet sysselsette til sammen 15 årsverk og operere fra tre avdelinger i:

• Spydeberg

• Sarpsborg

• Vestby

Unike ansatte

Eierne er i ferd med å oppgradere lokalene i Vestby og kommer til å bytte ut hele maskinparken før de åpner dørene 1. mai. Alt skal holde den samme, gode standard kundene er vant til og som Sørby Utleie AS er kjent for.

- For våre kunder innebærer dette at vi får en enda større geografisk tilstedeværelse langs E6/E18 i Østfold/Akershus. Dette gjør at vi kan levere nytt og flott utstyr enda raskere og smidigere enn før, sier daglig leder Lars Sørby. Han ikler seg fortsatt arbeidstøy og jobber aktivt med utleie i bedriften.

- Alle våre ansatte har samme innstilling. Vi gjør den jobben som er nødvendig for å lykkes. Det er mange unike personer ansatt i Sørby Utleie AS.

Spesialmaskiner

Sørby Utleie AS leverer alt av maskiner og utstyr til bygg og anlegg, infrastruktur, samferdsel samt til private. De investerer fortløpende i nye maskiner og nytt utstyr, ikke minst rettet mot entreprenører med store oppdrag innenfor jernbane og tunnelarbeider. Spydeberg-bedriften har i dag store skinnegående gravemaskiner, dumpere og spesialbygde tunnellifter som er leid ut på lange kontrakter.

- Vi fikk nylig en forespørsel fra en større kunde om en jernbanegraver, og den er nå bestilt og blir spesialtilpasset for vårt behov. Kunden har leid denne i fire år og vi sender den rett ut i oppdrag, sier Lars Sørby.

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG: I 2009 startet Zystm på Grålum. Bedriften er spesialisert på laboratorieinnredning og spesialinnredning til sykehus og helseinstitusjoner.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24