Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Tecta Tak AS i Råde er en nykommer i taktekkerbransjen og vokser raskt. Men selv om selskapet er ferskt, har eierne og ledelsen flere tiårs erfaring og flyter allerede på god kvalitet, ledende produkter og et positivt rykte.

Daglig leder Kjetil Eggan har lang fartstid som leder i flere større bedrifter innenfor bygg og anlegg i Norge. Han eier selv halve bedriften og er både teknisk og økonomisk utdannet. I tillegg har han deltatt i utarbeidelsen av standardiserte krav til membraner. Hans to kolleger i ledelsen, Steinar Fjerdingen og Stian Eimot er begge taktekkermestere. Felles for alle er en fortid i en eller flere dominerende taktekkervirksomheter i landet.

Økonomisk gunstig

- Vi startet Tecta Tak etter å ha overtatt både ansatte og en del kunder fra Ha-Qu Tech på Hvaler. Samtidig fikk vi forhandlerretten i Østfold på produktet Derbigum som er et internasjonalt topprodukt både innenfor takbelegg og membraner. Dette er det eneste produktet på markedet som opererer med 30 års dokumentert levetid. Som regel lønner det seg å velge noe dyrere produkter, både for å slippe vedlikehold etter 10 år, men også fordi det er økonomisk gunstig på lang sikt, sier Kjetil Eggan.

Komplett leverandør

Tecta Tak er spesialister på tekking av flate tak, legging av membraner i parkeringshus og radonsikring i bygg. Nå har de også ansatt Erik Sørlie som ny avdelingsleder for skråtak, der det brukes plater, takstein og beslag. De er også i ferd med å bygge opp en avdeling i Ski, som vil ta seg av Follo-markedet og nordover.

- Når dette er gjort føler vi at vi er en komplett leverandør innen taktekking. Nå skal vi vokse ytterligere, ikke minst når det gjelder rehabilitering og serviceavtaler. Det er mange eiendomsselskaper som synder når det gjelder vedlikehold av byggets femte fasade. Når en lekkasje først blir oppdaget kan det allerede være gjort store skader på konstruksjonen. Derfor er en serviceavtale både nyttig og nødvending, sier Eggan.

Store prosjekter

Tecta Tak har allerede hatt en rekke store prosjekter i løpet av sin korte levetid. De har en rekke oppdrag for bedrifter Som Borregaard, Hansa Borg, Nipas, Betongbygg og skal snart i gang med det store boligprosjektet Perlebukta i Moss. I tillegg står store prosjekter som Lørenskog stasjon, Aj på Kløfta og Økern Torg på kjøreplanen for de 9 ansatte.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Askim & Mysen Rør AS er regionens største rørleggerbedrift. Fortsatt har de velfylte ordrebøker.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24