Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Ved første øyekast kan dette se ut som et bilde av en gjeng vanlige bilopprettere.Men slik er det ikke. Hos Karosseri Makeren AS i Moss handler det meste om fagstolthet, spisskompetanse og kvalitet.

Det 700 kvadratmeter store verkstedet på Årvollskogen i Moss sto ferdig i 2006 og har allerede opparbeidet seg et rykte som et av landets ledende når det gjelder gjenoppbygging og renovering av veteranbiler.

Daglig leder Robin Hermansen håndplukker sine medarbeidere og har etablert et av landets best utstyrte verksteder. Arbeidsdagen handler om yrkesstolthet og presisjon, enten det dreier seg om tidspunkter eller utført arbeid. Det kommer mye rart inn portene på verkstedet, men det som går ut skal alltid være feilfritt og av god kvalitet. Her aksepteres det ingen kompromissløsninger.

Erfaring fra USA

Karosseri Makeren AS har på kort tid opparbeidet seg et godt rykte over hele landet, ikke minst som følge av de veteranbilene som er renovert av de fem bilskadereparatørene.

- Vi har mange gode kunder i dette segmentet, som i dag representerer halvparten av driften. Nå etablerer vi en egen verkstedavdeling for veteranbil og en stor hall for tyngre kjøretøyer. Det gir oss bedre plass til opprettingsverkstedet, der vi daglig tar inn biler for oppretting, sier Hermansen som har lang erfaring fra farens verksted i Sarpsborg i ungdomsårene, men ikke minst fra USA, der han jobbet som karosserimann hos Hot Rods by Boyd i 1997 og -98. Her jobbet han blant annet med en av verdens beste bildesignere Chip Foose og lærte mye om presisjon og kvalitet.

Ryddig og ordentlig

- Vi trekker store fordeler av å ha medarbeidere som har stor yrkesstolthet og lever for faget. Dette tar man med seg også i det daglige arbeidet med mer «normale» karosseriskader. Jeg mener vi har funnet en perfekt kombinasjon som gir gode resultater på begge områder, sier Robin Hermansen.

Han har utarbeidet en av bransjens flotteste informasjonsbrosjyrer og det er ikke tilfeldig.

- Jeg vil at alt skal være ryddig og ordentlig. Jeg lærte mye om viktigheten av det mens jeg jobbet i USA. Derfor har vi brukt penger på en flott presentasjonsbrosjyre, derfor er alltid verkstedet rent og ryddig og derfor inngår vi alltid avtale om forhåndspriser med kundene. Vi ønsker åpen dialog, gir en fast pris når det er mulig og holder oss til inngåtte avtaler.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

– Adecco skaffet i 2013 jobb til 16 196 personer i Norge. Det er vi stolte av, sier Cate Munch Ditlefsen i Adecco Fredrikstad.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24