Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Neas Teknisk Drift AS drifter teknisk flere hundre næringseiendommer og er landets største aktør på markedet. Etter oppkjøpet av Bori Drift og Boservice på Romerike satser de tydelig mot det private boligmarkedet også.

Mens Neas i hovedsak leverer mer teknisk avanserte tjenester, er Bori en tradisjonell leverandør av såkalte vaktmestertjenester, som vask, gressklipping og snørydding. Oppkjøpet vil føre Neas fra en omsetning på 160 millioner kroner til cirka 200 millioner på kort sikt. Men ambisjonene er større enn som så, og ikke uten grunn. Neas har gjennom oppkjøpet etablert en sterk enhet på Nordre Romerike, og med hovedkontor i Oslo har de en av landets mest spennende regioner som naturlig vekstområde mellom avdelingene. 

Blir til Neas

- Oppkjøpet av Bori Drift og Boservice gir oss et volum som gjør at vi nå ligger et hestehode foran våre konkurrenter. Vi har som mål å doble virksomheten i Bori Drift og Boservice innen utgangen av 2018, sier avdelingssjef Åge Ra. Han overtok lederstolen i selskapet som ble kjøpt fra Bori Boligbyggelag i januar i år. I løpet av kort tid skal selskapet skifte navn og inngå som en del av Neas Teknisk Drift, men fortsatt opprettholde sin avdeling med dagens 33 ansatte på Romerike, der de har sitt største nedslagsfelt.

95 prosent

Neas, som er heleid av Toma-Gruppen, overtok ikke bare boligbyggelagets tidligere kontrakter med en rekke borettslag, men inngikk også en flerårig avtale med boligbyggelaget om fremtidige avtaler om vaktmestertjenester. Allerede i dag har Bori-virksomheten mer enn 95 prosent av dette markedet lokalt, men også like mange kunder utenfor boligbyggelagets virksomhet.

Sunn organisasjon

- Etter oppkjøpet får Neas Teknisk Drift en helt annen bredde enn før. Vi kan utvikle vår kompetanse både på næringsbygg og det private boligmarkedet parallelt. Neas har både menneskelige og tekniske ressurser som vil komme tidligere Bori-kunder til gode, sier eiendomssjef Gunnar Finstad i Neas.

- Vår organisasjon vokser kraftig og vil fortsette med det, ikke minst fordi vi er best på opplæring av våre ansatte og vi tilbyr konkurransedyktig lønn. Vi er ikke alltid billigst på alle tjenester, men stadig flere ønsker å betale noe mer for å få en tjeneste som fungerer og som de kan stole på. Det lønner seg ofte å betale for kvalitet, men når det er sagt, er vi ganske ofte best på pris også, sier Åge Ra.

Om NEAS

 • NEAS Teknisk Drift er Norges største selskap innen teknisk drift av næringseiendom og fasadevask. Over 200 medarbeidere har sitt daglige virke med å drifte 2,5 millioner kvadratmeter fordelt på mer enn 500 eiendommer.
 • NEAS Teknisk Drift har avdelinger i Bergen, Trondheim og Stavanger, med hovedkontor i Oslo.
 • NEAS eies 100 prosent av Toma Gruppen.
NEAS Teknisk Drift leverer tjenester innen følgende områder:
 • Teknisk drift
 • Energiledelse
 • Beredskapsvakt
 • Håndtverk
 • Landscaping
 • Fasade
 • Fasadevedlikehold
 • Graffitifjerning
 • Garasjevask
 • Takrens/takvask
 • Snø og istappfjerning
 • Vaktmestertjenester

 

 

 

 

 

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: Norén Maler og Byggetapetserforretning har vært en solid håndverkerbedrift i et kvart århundre.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24