Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Norbygg AS på Rolvsøy har spesialisert seg på næringsbygg og stålbygg i Østfold og Akershus helt siden starten i 1979.

Norbygg ble startet av Per A. Gundersen som hadde flere års fartstid fra Block Watne Næringsbygg. Etter en beskjeden start hjemme i kjellerstua er det i dag 13 ansatte i en veldrevet virksomhet med en spisskompetanse på næringsbygg få andre kan fremvise. Samtlige medarbeidere har lang erfaring innen sine respektive fagfelt.

- Vi er stort sett ingeniører i Norbygg og kjøper i stedet håndverkstjenestene ute. Vi samarbeider med en rekke lokale og velkjente underentreprenører. For oss er det viktig at vi kjenner hverandre og at vi kan stole på at alle leverer den kvalitet vi forventer, sier daglig leder Stig Gundersen. Han tok over etter faren i lederstolen i 2015.

Tilbyr mer enn bygg

Norbyggs hovedsatsingsområder består av prosjektutvikling og gjennomføring av større byggeoppdrag innen næringsbygg, og vi kan tilby alt fra totalentreprise til tilbygg - og rehabiliteringsoppdrag.

- Siden vi har egne tegnere i hus kan vi gjennomføre komplett prosjektutvikling fra idéstadiet, via planlegging, rådgivning og prosjektering fram til utførelse og ferdigstilling av byggeprosjektene. Vår grunntanke er at all entreprenørvirksomhet styres lokalt, hvor det legges stor vekt på kvalitetsstyring og at alle prosesser utføres i samarbeid mellom alle berørte parter, sier Gundersen.

Plassering på tomt

Norbyggs kompetanse på næringsbygg er verdifull for oppdragsgiverne. Det er ofte avgjørende å kjenne til hvordan vareflyten i et lager fungerer, eller hvordan en bilforretning best bør innredes.

- Vi vet også en del om plassering av bygg på ulike tomter. Derfor er det viktig for oss å komme tidlig inn i prosjektene.

Norbygg står bak en rekke velkjent bygg i Østfold og Akershus. Noen er omtalt på disse sidene, men enda flere finnes på nettsiden www.norbygg.no.

- Vi er spesialt glade for å ha en rekke flergangskunder. Det viser at vi leverer kvalitet til rett tid, sier Stig A. Gundersen.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Takringen går offensivt til verks i 2016 og digitaliserer driften for å møte fremtiden.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24