Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
For tre år siden startet Stian Solheim og Knut Larsen SLK AS på Kolbotn med 11 ansatte. Tre år senere har de vokst til 18 medarbeidere og omsetter for 30 millioner kroner.

Det er sjelden automatikk i vekst og heller ikke denne gang har suksessen kommet av seg selv. Solheim og Larsen satser bevisst på kort responstid, utpreget servicegrad og fleksibilitet. Det setter den økende kundegruppen pris på.

Kort responstid

- Grunnpilaren er høy ekspertise og bred faglig kompetanse innenfor klimateknikk og byggautomasjon. Vi ønsker hele tiden å utvikle oss videre innenfor servicesegmentet, og har fokus på dette internt. I tillegg til samarbeid med flere entreprenører og driftsselskaper, har vi i dag gode service- og rammeavtaler med eksempelvis virksomheter som NRK og McDonalds Norge. De to er gode eksempler på kunder som krever kort responstid og rask utbedring om det skulle skje noe uforutsett på kritiske kjøleinstallasjoner. Vi har internt korte tverrfaglige linjer, og kan derfor løse utfordringer på strak arm, enten det dreier seg om styringsautomatikk, innregulering eller mekaniske feil på anleggene, sier automasjonsingeniør og fagansvarlig Stian Solheim.

Ønsker serviceavtaler

Solheim og Larsen Klima har høy kompetanse på mellomstore prosjekter. Ved starten i 2013 vant de raskt et offentlig anbud og satte i gang med et prosjekt for Undervisningsbygg i Oslo til en verdi av 4,5 millioner kroner.

- Etter tre år har vi en grei blanding av offentlige og private oppdragsgivere, og vi vinner også flere offentlige anbud. Prosjektvirksomheten har bidratt betydelig for den fremgangen vi opplever i dag, men vi er ikke større enn at vi på nåværende tidspunkt ikke fokuserer på prosjekter større enn cirka 10 millioner kroner i prosjektverdi. I stedet ønsker vi flere servicekontrakter, og vi jobber kontinuerlig for å opprettholde god kapasitet til å håndtere økende oppdragsmengder, sier daglig leder Knut Larsen.

Høy kompetanse

Alle kjøleteknikere hos SLK AS er F-gass-sertifiserte og kan derfor utføre service og vedlikehold på de fleste kjøle- og varmepumpeanlegg. Våre automatikere, service- og kjøleteknikere gjennomgår selvfølgelig årlige, lovpålagte kurs, men bedriften har i tillegg eget undervisningsopplegg med kurs innenfor aktuelle temaer.

- Vi utnytter de interne ressurser vi har på en effektiv måte og holder fokus på kvalitet. Det gir våre kunder valuta for pengene.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Clinique Andenæs har byttet navn til Clinic Strømstad avd Moss og har flyttet til Lilleng Helsepark.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24