Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Allstein AS i Vestby produserer og leverer plater for kjøkken og bad av både naturstein og kvartskompositt. Kvaliteten er kompromissløs.

Allstein AS har både utsalg og produksjonslokaler samlet på samme adresse. De fleste som jobber der har svært lang erfaring, solid kompetanse og utdannelse innen sitt fag. Allstein AS leverer plater til kjøkkenbutikker i hele Oslo og Akershus. 

40 steintyper

Produktene blir produsert av råmaterialer som blir bearbeidet og skreddersydd etter kundenes behov. Allstein lagerfører et stort utvalg stein som blir importert fra blant annet Italia, Spania, India, Kina og Tyskland. I det brede vareutvalget av naturstein og kompositt er det mulig å finne noe for enhver smak. Showrommet i Vestby er åpent i kontortiden. 

Egne proffpriser

Allstein AS benytter topp moderne datastyrte maskiner, noe som sikrer en svært høy grad av nøyaktighet og kvalitet. Dette gjør også at de kan holde et høyt servicenivå overfor sine kunder. De tilbyr også proffpriser til kjøkkenbutikker, entreprenører og arkitekter.

- Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser på store og små prosjekter enten det gjelder kjøkken, bad, peis, trappetrinn eller vindusbrett, sier markedssjef Per Klevstrand.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Som et unikt tilbud til sine nye og faste oppdragsgivere tilbyr Backe Østfold en egen 31 mann sterk beredskapstropp.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24