Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Brennes Auto AS i Sarpsborg åpnet nylig det som er Østfolds største bilforretning. Hele 6 000 kvadratmeter står til de ansattes disposisjon når de skal utvikle virksomheten til neste nivå.

Det nye næringsbygget i Klokkergårdveien i Sarpsborg er romslig, luftig og moderne i uttrykksformen. Her skal 40 ansatte ha sin arbeidsplass, etter ett år i leide lokaler tvers over gaten.

Investeringen havnet til slutt på 60 millioner kroner, og bygget rommer både administrasjon, salgsavdeling, verksted, vaskehall og diverse service og tekniske rom.

Kunden i fokus

- Selve verkstedet blir markedets mest moderne, og vi har utstyrt det med nye bukker, nytt teknisk utstyr, det siste innen IT-teknologi og nytt og hensiktsmessig verktøy. Da vi åpnet flyttet 25 verkstedansatte inn, men vi ser allerede nå at vi har behov for å styrke staben med et par til. Vi har kapasitet til flere mekanikere og tror at behovet vil øke fremover. Etter at vi er skikkelig i gang vil produktiviteten i verkstedet øke som følge av gode og lyse arbeidsforhold, og ikke minst et godt arbeidsmiljø. Det vil igjen påvirke kvaliteten og relasjonen til våre kunder. De er fortsatt viktigst for oss, sier daglig leder i Brennes Auto AS, Kåre Lunde.

Kompetent bemanning

Det var Kjell Brenne som i 1973 åpnet dørene for første gang hos Brennes Auto AS i Sarpsborg sentrum. Seks år senere flyttet virksomheten inn i det som var nye og moderne lokaler i Klokkergårdveien. Helt fra starten har de forhandlet Nissan, eller Datsun, som det het den gang. De har også forhandlet andre bilmerker som BMW, Rover og Mercedes varebiler, men Nissan har hele tiden vært hovedproduktet og vil være det også i fremtiden. I dag er sønnen Kjell Ingar Brenne en av hovedeierne i selskapet, sammen med søsteren Iren Charlot Brenne og Kåre Lunde.

- Vi forhandler fortsatt noe bruktimportert BMW og har eget BMW-verksted med en rekke faste kunder. Dette vil vi videreutvikle parallelt med vårt Nissan-verksted, sier Brenne. Han er optimistisk med tanke på effekten av det nye næringsbygget.

- Det vil påvirke arbeidsdagen til alle ansatte i positiv retning. Vi har en stabil og svært kompetent bemanning på alle plan, noe som er en hovedårsak til at Brennes Auto har vokst til en trygg og betydelig arbeidsplass med gode resultater, sier Brenne.

Stabil drift

Nissan-forhandleren har i flere år omsatt for cirka 250 millioner kroner i året, noe som har gitt stabile og positive tall på bunnlinjen.

- Helt siden Kjell Brenne startet opp i 1973 har det vært fokus på gode arbeidsforhold. Vi har rett og slett bygd et vinnerteam over mange år. Dette gir kundene gode opplevelser, og derfor kommer de tilbake når de skal bytte bil. Ikke minst er vi gode på ettermarkedet og på personlige og tette kunderelasjoner. Det tror vi er en suksessfaktor også for fremtiden, sier Kåre Lunde.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

- I en tid der noen bremser opp, jobber vi hardere, sier daglig leder Jens  Mellquist i VM Sveis og Montering i Moss.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24