Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
EiendomsMegler1 Østfold og Akershus ønsker å styrke posisjonen innenfor prosjekt- og næringsmegling, og har knyttet til seg noen av markedets mest erfarne meglere. Jon Petter Larsen og Tom Thorvaldsen har bred kompetanse innenfor både boligprosjekter og næringseiendom.

Da DnB valgte å avvikle sin virksomhet innenfor næringsmegling i Østfold kontaktet meglerne Eiendomsmegler 1 som manglet dette segmentet i regionen. Sparebank 1 var samtidig i ferd med å fullføre etableringen av et fullverdig finanshus, og de kunne knapt funnet hverandre på et mer gunstig tidspunkt. Nå satser Eiendomsmegler 1 offensivt mot både prosjekt- og næringsmegling. 

Større prosjekter

Begge meglerne har et stort nettverk og mangeårig erfaring fra begge fagområder. Personlig kontaktflate og tillit i markedet er viktig i vår bransje. Vi tar med oss dette inn i den nye organisasjonen, og det har gitt oss en god start i EiendomsMegler1. 

I vårt kjerneområde Østfold og Follo kommer vi stadig i kontakt med de samme kundene på nye oppdrag, sier Larsen og Thorvaldsen. Det er derfor viktig at relasjonene er gode og at kundene håndteres på en profesjonell måte. I tillegg må meglervirksomheten utvikle seg i takt med markedet. Meglerne har base ved kontorene i Moss og Fredrikstad, og regner med å bruke noe tid på å bygge opp virksomheten.

Vi har allerede en god oppdragsmengde, og er i ferd med å sluttføre tilbudsprosesser på flere oppdrag i regionen. Slik eiendomsmarkedet utvikler seg i alle byene i vårt område skal vi sørge for å være på banen og ta vår del av markedet. EiendomsMegler 1 er nå rigget for å ta på seg og gjennomføre større boligprosjekter i de respektive lokalavdelingene.

Næringsmegling

Innenfor næringsmegling har meglerne de siste årene gjennomført flere av de største eiendomstransaksjonene  i Østfold og Follo, og jobber i hovedsak med salg og utleie av næringseiendom, selskapssalg, rådgivning , samt verdivurderinger. De understreker at det er store variasjoner i markedet og viktig med god lokalkunnskap for å løse oppdragene til beste for kundene.  

- I samarbeid med dyktige rådgivere med lokal tilstedeværelse i Sparebank 1 skal vi bidra til at konsernet når sine mål som regionens foretrukne meglerhus og utvikle dette til en enda sterkere virksomhet enn i dag. Det er en voldsom utvikling i eiendomsmarkedet i Østfold og Follo. Der skal vi være med, sier Jon Petter Larsen og Tom Thorvaldsen.

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG: Vigres AS fyller 30 år i 2017 og omprofilerer bedriften. I dag ble også den nye nettsiden lansert.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NITTEDAL: Miljøvennlige løsninger koster, men hos Green Table fås brukte kvalitetsmøbler til halv pris.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24