Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Fra 1. januar 2017 må alle kassaleverandører levere kasseapparater som tilfredsstiller kravene i den nye kassaloven. Det vil med andre ord si at vi som leverandør ikke lenger kan selge nye eller brukte kasser som ikke tilfredsstiller kravene i den nye kassaloven. 

Den nye kassaloven har vært et tema i flere år, men det er endelig avgjort at ingen kan operere med de gamle løsningene etter 1. januar 2019. As Frankering & Kopiservice har merket pågangen i lang tid allerede, men fortsatt er det mange som sitter på gjerdet, eller ikke er klar over kravet. De kan få en økonomisk smell hvis de ikke bytter innen fristen.

Hyggelig dialog

- Det er skattemyndighetene som ligger bak kravet om en ny kassestandard, forteller Ole Anders Tønsberg. Han har vært i kontakt med skatteetaten for å tilegne seg kompetansen innenfor den nye kassaloven. 

- Med vår kunnskap kan vi gi våre kunder gode råd når det gjelder hva de bør og kan velge. Vi tilbyr produkter som dekker de mest avanserte behovene, til enkle kasse kasseløsninger.  Poenget er at vi kommer i en hyggelig dialog med kunden, slik at vi forstår hverandre og dermed kan bidra med den riktige løsningen, sier Tønsberg.

Løsninger i toppklasse

As Frankering & Kopiservice har prøvd ut flere typer programvare til datakassene, men de har landet på den norske programvareleverandøren PCK, som de samarbeider tett med.

- Fordi vi har en norsk programleverandør er det enkelt å gjøre endringer når det trengs, og så er det en ekstra trygghet at vi har en programleverandør som kjenner norske forhold. PCK programvaren er svært god og stabil, noe som er viktig for våre kunder. Driver man butikk, frisør eller serveringssted nytter det ikke med kasser som ikke virker som de skal, da kan tapene bli store! Våre løsninger er i toppklasse og fungerer slik brukeren forventer, sier daglig leder Dag Christoffersen.

Best på service

- Det handler til slutt om service, tillit og kontakt med kunden. Vi gjør alt som skal til for at kunden blir fornøyd og kommer tilbake til oss igjen senere. Vi vil alltid være fleksible og løsningsorienterte, og selv om det finnes mange konkurrenter der ute, stiller vi nok i øverste klasse når det gjelder kundekontakt og brukervennlighet på produktene. Vi er i tillegg engasjerte og synes det er morsomt å jobbe med dette, sier salgskonsulent Øyvind Dalbakk.

Fikk du med deg denne?

Trias Consulting AS tør aldri leie ut medarbeidere som ikke er kvalitetssikret. Det vet kundene, og derfor kommer de tilbake.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NITTEDAL: Miljøvennlige løsninger koster, men hos Green Table fås brukte kvalitetsmøbler til halv pris.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24