Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Brødr. Sunde as har lansert en ny garasjeringmur som forenkler byggeprosessen og reduserer tidsbruken kraftig i forhold til tradisjonelle byggemetoder.

Å bygge og støpe en komplett isolert ringmur til garasje tar typisk en halv dag for to personer. Helt ferdig og klar til montering av reisverk så snart betongen har herdet.

Sundolitt Garasjeringmur har flere nyvinninger som forbedrer produktet og gir rask byggetid, blant annet et festesystem for montering av sementfiberplatene på begge sider av ringmuren. Selve byggingen med EPS elementene går svært raskt når sementfiberplatene ikke er montert fast på forhånd. Disse fiberplatene ettermonteres etter at tilpasninger er gjort og de festes helt uten lim og fuging på kort tid.

På garasjeringmuren er det både innvendig og utvendig isolering som gir god kuldebrobryting og beskyttelse av ringmuren. Dette gir et svært godt utgangspunkt for alle de som ønsker en isolert garasje som kan brukes til aktiviteter vinterstid. I tillegg så er produktet designet med et innebygget bredere sålefundament som gjør at man kan ta ned stor last selv med en slank betongkjerne lenger oppe på ringmuren. Dette gir god plassutnyttelse inne i garasjen samtidig som tilstrekkelig styrke opprettholdes. 

Systemet leveres komplett med fiberplater, hjørneelementer og tilbehør. 

Fikk du med deg denne?

På knappe to år har Jessheim-avdelingen til entreprenørselskapet Ø.M. Fjeld AS vokst fra 344 til 650 millioner kroner i omsetning.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24