Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Brødr. Sunde as har lansert en ny garasjeringmur som forenkler byggeprosessen og reduserer tidsbruken kraftig i forhold til tradisjonelle byggemetoder.

Å bygge og støpe en komplett isolert ringmur til garasje tar typisk en halv dag for to personer. Helt ferdig og klar til montering av reisverk så snart betongen har herdet.

Sundolitt Garasjeringmur har flere nyvinninger som forbedrer produktet og gir rask byggetid, blant annet et festesystem for montering av sementfiberplatene på begge sider av ringmuren. Selve byggingen med EPS elementene går svært raskt når sementfiberplatene ikke er montert fast på forhånd. Disse fiberplatene ettermonteres etter at tilpasninger er gjort og de festes helt uten lim og fuging på kort tid.

På garasjeringmuren er det både innvendig og utvendig isolering som gir god kuldebrobryting og beskyttelse av ringmuren. Dette gir et svært godt utgangspunkt for alle de som ønsker en isolert garasje som kan brukes til aktiviteter vinterstid. I tillegg så er produktet designet med et innebygget bredere sålefundament som gjør at man kan ta ned stor last selv med en slank betongkjerne lenger oppe på ringmuren. Dette gir god plassutnyttelse inne i garasjen samtidig som tilstrekkelig styrke opprettholdes. 

Systemet leveres komplett med fiberplater, hjørneelementer og tilbehør. 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

MYSEN: Arkitektkontoret Arkama as på Mysen jobber med et bredt spekter av oppgaver innenfor arkitektfaget for offentlig og privat sektor.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Midtre Romerike Avløpsselskap (MIRA) IKS bygger Norges flotteste renseanlegg.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24