Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
- Det er viktig å være tøff på en ålreit måte. Det sier daglig leder i Østfold Inkasso AS Cathrine Bruu Brynildsen. I år feirer virksomheten i Fredrikstad 20 år.

20 år er egentlig ingen alder for et selskap, men når det gjelder inkassovirksomhet er virkeligheten en annen. Mange byråer har kommet og gått siden Lars Ruud stiftet Østfold Inkasso AS i 1996, sammen med advokat Geir Kristoffersen. Før den tid hadde han allerede drevet sin første inkassovirksomhet i flere år, en virksomhet som ble kjøpt av Kreditorforeningen.

En god start

- Jeg fikk en god start på min inkassovirksomhet, ikke minst på grunn av jobben jeg forlot ved Borge Lensmannskontor. Et godt rykte er verdifullt i slik sammenheng, og virksomheten vokste raskt. Men etter at det første selskapet ble kjøpt av Kreditorforeningen valgte jeg å starte på ny etter at karanteneperioden var over. I 1996 så Østfold Inkasso AS dagens lys og igjen fikk vi en god start. Siden den gang har selskapet hatt fremgang, og i dag er det en solid samarbeidspartner for 1 200 oppdragsgivere, sier Ruud, som fortsatt er styremedlem i selskapet. Men det daglige lederansvaret overlot han til Cathrine Bruu Brynildsen i 2012.

Velger fremgangsmåte

- Vi har bygd videre etter samme oppskrift og holder fast ved strategien om å være en nær partner med god lokalkjennskap for våre kunder. Vi har tro på å være en menneskelig inkassovirksomhet og legger alt vårt arbeid i å få inn pengene for våre oppdragsgivere og velger fremgangsmåte i hvert enkelt tilfelle. Vi er forståelsesfulle når det er grunnlag for det, men også tøffe når skyldneren helt overlagt har prioritert feil.  Ingen tilfeller er like, og vi må vurdere fremgangsmåten fra gang til gang. På bakgrunn av mange ulike oppdrag har våre medarbeidere opparbeidet en helt unik kompetanse. Av våre syv ansatte er det fem bevillingshavere, hvorav fire er autoriserte. Det er mye kompetanse samlet under et ganske lite tak, sier Bruu Brynildsen.

Verdt å feire

Hele staben var på jubileumstur til Island tidligere i år. Et fåtall lokale inkassobyråer har nådd 20 år noe som var all grunn til å markere. Ikke minst med tanke på de store verdiene og de mange arbeidsplassene selskapet har vært med på å redde for en lang rekke bedrifter i distriktet.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

Fra 1. januar 2017 må alle kassaleverandører levere kasseapparater som tilfredsstiller kravene i den nye kassaloven.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24