Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
- Vi har ofte brukt egne DM’er og distribuert til bedrifter i Østfold, men vi har aldri opplevd maken til responsen vi fikk på artiklene i Næringsliv i Østfold og Follo i september. Det sier daglig leder i AS Frankering og Kopiservice i Sarpsborg, Dag Christoffersen.

Sarpsborg-bedriften valgte i september å bruke Østlandets ledende magasin innenfor content marketing for å øke oppmerksomheten rundt de nye bestemmelsene, også kalt kassaloven, som trer i kraft ved nyttår. Mange av deres kunder, og markedet for øvrig, må forholde seg til de nye reglene, men Christoffersen fant ut at ikke mange hadde blitt informert om endringene på skikkelig vis.

Gjorde direktesalg

- Vi valgte derfor å ta tak i saken selv og engasjerte staben i Næringsliv for å utforme tekst og bilder. Vi har gjort dette også tidligere, men på mer generelt grunnlag. Nå gikk vi rett på sak og responsen uteble ikke. I tillegg til flere direkte salg av nye datakasser, fikk vi henvendelser og tilbakemeldinger fra nær og fjern, sier salgskonsulent Ole-Anders Tønsberg i AS Frankering og Kopiservice.

Artiklene i Næringsliv distribueres jo ikke bare på papir, men også som digitalt magasin, med enkeltartikler på www.naringsliv.no og på Facebook. Det betyr at distribusjonen går langt utover den enkelte bedrifts nærområde.

Inngikk treårig avtale

En av Østfolds ledende entreprenører er Backe Østfold som årlig omsetter for cirka to hundre millioner kroner og har levert store prestisjeprosjekt i hele fylket. Nylig valgte de å inngå en treårig avtale med Næringsliv i Østfold og Follo for å informere om de prosjektene de er engasjerte i.

- Vi valgte løsningen fordi vi opplever leverandøren som seriøs og behagelig i stilen, og vi har fått en rekke gode tilbakemeldinger på de artiklene vi har hatt på trykk tidligere, sier daglig leder Håkon Glosli i Backe Østfold AS.

Gir leseren verdi

- Vi er veldig fornøyd med å kunne vise våre kunder at denne formen for markedsføring virker, slik alle undersøkelser også viser. Vår kombinasjon med papirmagasin, nettpublisering og Facebook treffer bredt, spesielt når informasjonen i artiklene er relevant og saklig og gir leseren en verdi. Våre medarbeidere har god kompetanse på utforming av slike tekster og vi får ofte gode tilbakemeldinger fra kundene, sier salgs- og markedssjef Bjørn Magne Akselsen i Viken Media AS, som er produsent og utgiver av næringslivsmagasinene i Østfold, Follo, Romerike, Buskerud, Asker og Bærum.

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

FREDRIKSTAD: Vil du bo landlig, men sentralt er en av de nye leilighetene på Treskjæråsen på Kråkerøy i Fredrikstad Kommune noe for deg.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Mesterfarge er Norges største malermesterkjede med over 160 medlemmer.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24