Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

BDO og Visma e-Accounting tilbyr nå digitalt regnskap til småbedrifter. BDO Østfold styrker nærværet i Indre Østfold og Follo.

Med rundt 90 medarbeidere i Østfold har BDOs avdelinger i Fredrikstad, Askim, Halden, Moss og Ørje solid nærhet til kundene. Nå er det tatt et nytt steg, for å styrke nærheten til Indre Østfold og Follo-kundene.

-Vi har kjøpt enda et regnskapsfirma i Askim, og er lokalisert med nærhet til alle byene i Østfold og Follo, forteller Ketil Jacobsen, som leder BDOs Regnskap Østfold.

-For oss er nærhet til kundene og markedet en prioritet. BDO er det ledende kompetansehuset innen regnskap, revisjon, og management consulting  i regionen. Vi tilbyr også spisskompetanse innen skatt og avgift, sier han.

 Ny avtale med Visma 

Åtte av ti norske virksomheter har fire eller færre ansatte, ifølge Statistisk sentralbyrå. BDO og Visma har derfor innledet et samarbeide om å tilby digitaliserte regnskapstjenester til småbedriftsmarkedet i norsk næringsliv.

- BDO har de siste årene vokst raskt innen markedet for regnskapstjenester for store og mellomstore virksomheter. Gjennom avtalen med Visma Mamut kan vi nå tilby en enkel og kostnadseffektiv løsning også for de aller minste, sier Andreas Vik, Partner i BDO.

Samarbeidsavtalen innebærer at BDO vil tilby det nettbaserte økonomisystemet Visma eAccounting til virksomheter med få ansatte og som ønsker å gjøre deler av eller hele regnskapsføringen selv.

- Vi er veldig glade for at BDO har valgt Visma eAccounting for sin satsning mot småbedriftsmarkedet. BDOs kompetanse på revisjon og regnskap sammen med våre erfaringer rundt produktutvikling av skyløsninger for SMB-markedet, vil gi oss gode muligheter til å være en driver i den digitale endringen regnskapsbransjen er inne i, sier Kenneth Løvold, Administrerende Direktør i Visma Mamut.

Bistår store og små 

Kundene BDO har i Østfold og Follo består hovedsakelig av lokale selskaper i de fleste bransjer, fra små bedrifter til store konsern.  

-Ikke noe oppdrag er for lite og ikke noe for stort, sier Jacobsen.

BDO slår fast at en del små aktører ønsker å føre regnskap selv, og at de har behov for en kvalitetssikring når blant annet årsoppgjøret nærmer seg, og i forhold til komplekse regler, skatt og moms.

-Avtalen med Visma eAccounting bidrar til at vi i enda sterkere grad enn tidligere kan bistå kunder i SMB-markedet, der mange små og mellomstore bedrifter gjør deler av regnskapsarbeidet selv, men har behov for rådgivning og bistand i faser av dette arbeidet, sier Ketil Jacobsen.

Ligger i forkant av reglene

-Vi skal være mennesker i utvikling, og vi skal også være tett på kundene våre med riktig kompetanse. 

-Regler for næringslivet knyttet til moms, regnskap og revisjon endres fortløpende. Vi er Topp 3 på regnskap i Norge, og ligger i forkant av endringene kundene opplever, og kan derfor assistere på et høyt faglig nivå, sier Jacobsen.

Komplett regnskaps- og revisjonspakke

- Det ligger i BDOs visjoner å dele kunnskap, ta initiativ og finne nye løsninger som sikrer kontinuerlig forbedring. Gode og langvarige kunderelasjoner skal være et av våre fremste kjennetegn, og vi er sikre på at det å styrke vår digitale satsing og øke nærværet lokalt bidrar til å knytte båndene tettere til våre eksisterende kunder og skaffe oss en utvidet kundekrets, sier han. BDO har rundt 60 000 ansatte i 152 land. I Norge har selskapet 1 350 medarbeidere ved nærmere 70 kontorer sysselsatt med regnskap, revisjons- og rådgivningstjenester.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Å være lakk- og malingleverandør handler om mer enn å selge varer i spann.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24