Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Canon Business Center i Østfold har flyttet fra Fredrikstad til en mer sentral plassering i det såkalte K5-bygget på Grålum i Sarpsborg. Herfra vil kompetansesenteret betjene hele fylket med nye og avanserte systemer.

Tradisjonelt har Canon levert digitalprintere og kontormaskiner som kopierer, skanner og printer. Den senere tid har konsernet også investert i internasjonale softwareselskaper og kan nå tilby avanserte løsninger som kan bidra til å forenkle rutiner og derigjennom spare penger. Det dreier seg både om masseproduserte hyllevarer og spesialtilpassede og skalérbare systemer. Felles for dem er at de øker effektiviteten og reduserer kostnadene i bedriftene. 

Rask inntjening

 - Canon utvikler seg i takt med digitaliseringen på alle områder og kan nå tilby et HR-system en løsning som gjør at medarbeiderne kan jobbe med organisasjonsutvikling framfor å utføre repeterende og rutinepregede arbeidsoppgaver. Vår løsning leser inn, tolker og distribuerer dokumenter til riktige adressat, filområde eller mappe. Alternativt direkte inn i kundens egne fagsystemer, holder oversikt over kritiske datoer og sletter dokumenter når det er påkrevet. Systemet frigjør mye verdifull arbeidstid, sier CBC manager Roger Holand ved Business Center på Grålum.

I disse dager jobber staben med en løsning for en bedrift, som vil fjerne behovet for manuell punching av data som tidligere er scannet. Her er det beregnet at investeringen vil være tjent inn i løpet av 6-8 måneder. I prinsippet sier vi, at finnes det oppgaver hvor medarbeidere skriver noe som er skrevet før, kan vi bidra til å forenkle oppgaven og derigjennom frigjøre tid til mer presserende oppgaver.

God forretningsforståelse

- Merkevaren Canon har lenge hatt en sterk posisjon i Østfold, og jeg ser frem til arbeidet med å videreutvikle dette. Vi kommer til å være godt synlige i flere kanaler og det er viktig i et fylke med høy kremmerånd. I Østfold har man høyt fokus på relasjoner og forståelse for hverandres forretninger med mål om felles verdiøkning. Dette harmonerer godt med Canons tilnærming til markedet, som i svært høy grad dreier seg om god forretningsforståelse, samfunnsansvar og åpenhet. Da er det viktig å ha de rette menneskene om bord, sier Holand.

Sentral beliggenhet

At Canon valgte å flytte kundesenteret til Grålum er ingen tilfeldighet. Vi betjener hele fylket og med ny lokalisering i tidsmessige og flotte lokaler i K5 bygget på Grålum, får vi kortere kjørevei og raskere responstid til våre kunder over hele fylket.

- Samtidig er det enklere for våre kunder å kjøre innom for å besøke vårt showrom eller bare ta en kopp kaffe og en hyggelig prat, sier Holand.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

MYSEN: Arkitektkontoret Arkama as på Mysen jobber med et bredt spekter av oppgaver innenfor arkitektfaget for offentlig og privat sektor.

Les mer

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG: Transportsentralen i Sarpsborg er 70 år i 2017.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24