Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Se godt på denne gjengen. Her står nemlig medarbeiderne i BDT Viken, som er en av de mest kompetente leverandørene av regnskap, revisjon og økonomisk rådgivning.

Regnskap og revisjon er en av de bransjene som har gjennomgått de største forandringene de senere år. Lovverket er endret på flere områder, noe som har ført til en ny arbeidsdag for mange. BDT Viken har hele tiden vært på offensiven og grepet tak i de mulighetene endringene har ført med seg. I dag kan de tilby den beste kompetansen, de nyeste verktøyene og en satsing på nett og sosiale medier som gir brukerne trygghet og full oversikt.

Tilpasser tjenesten

- Vi er en ganske stor organisasjon når vi samler oss, men i hverdagen er vi flere mindre avdelinger rundt Oslofjorden. Herfra betjener vi store og små kunder med ulike krav til nivået på våre tjenester. Vi tilpasser oss alltid, enten man ønsker en avansert nettløsning, eller kommer med papirene i en bærepose, slik enkelte faktisk gjør. Men vi skiller ikke på kundene. I stedet tilpasser vi tjenesten slik at de føler seg ivaretatt på det nivået de har behov for, sier daglig leder for regnskapsavdelingen i BDT Viken, Trude Tveiten.

Skaper tillit

- Som en følge av de endrede kravene til revisjon av selskaper, ser vi at stadig flere ønsker våre rådgivningstjenester, sier daglig leder av revisjonsavdelingen Svein Brataas. – Vår unike kombinasjon av regnskap og revisjon under samme tak, gjør oss i stand til å bistå næringslivet med solid økonomisk rådgivning. Mange føler behov for dette, kanskje spesielt de mindre virksomhetene som er fritatt og derfor har valgt bort årlig revisjon, fortsetter han.

- I små virksomheter gir det større trygghet om en fagperson har gått gjennom tallene eller i det minste gitt gode råd. Det kan også være viktig med tanke på forholdet til banken, leverandørene eller de ansatte, sier avdelingsleder for BDT Revisjon i Halden, Kim Atle Svendsen.

- Det er flere bedriftsledere som har valgt å føre regnskapet selv, men som også har fortsatt med revisjon for å kvalitetssikre tallene, selv om de kunne valgt bort revisor, legger avdelingsleder for revisjon i Moss, Ole Christian Rasmussen til.

Bedrer kommunikasjonen

- Satsingen på vår nye web vil gjøre oss enda mer tilgjengelige og lette kommunikasjonen med våre kunder. Vi vil bruke sosiale medier både internt og mot kunder med nyheter og informasjon. De nettbaserte tjenestene skal også forenkles i samarbeid med leverandøren Visma, sier avdelingsleder regnskap i BDT Viken i Moss, May-Elisabeth Kanestrøm.

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: Norges største gjenvinningshavn forbereder seg nå på «det grønne skiftet».

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NITTEDAL: Miljøvennlige løsninger koster, men hos Green Table fås brukte kvalitetsmøbler til halv pris.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24