Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
I 2015 hadde Infratek 11 tilholdssteder i Østfold og Follo. Nylig samlet de troppene på én og samme adresse i et nytt og moderne forretningsbygg i Råde.

Infrateks nye lokaler ligger bare et steinkast fra E6 og omfatter både kontorer og lager. Det er rikelig med plass for både dagens drift og økt virksomhet i fremtiden. Den nye lokasjonen gir mulighet for effektiv entreprenørdrift.

Infratek har signert avtale for fem år. Foruten kontorlokaler får Infratek også inne- og ute-lager. Avdelingene Regionalnett Østfold, Distribusjonsnett Sør-Øst og Veilys Elektro Service samles i Myrveien 6.

- Det er lagt til rette for drop-in-plasser til fellesfunksjoner og andre medarbeidere som måtte ha behov for å tilbringe en dag i Østfold. Det er en milepæl at vi nå får lager og kontor på samme adresse, og at alle avdelingene samles. Dette gir oss det beste utgangspunktet for å bygge en felles kultur og skape et godt miljø for alle. Dette vil igjen øke vår konkurransekraft og være med på å sikre at vi er den foretrukne entreprenøren også i fremtiden. En så sentral plassering som vi nå har, vil også kunne påvirke rekrutteringen i positiv retning, sier avdelingsleder Lars-Erik Sundell på Regionalnett.

Det er avdelingsleder Kjell Løvbakken i Distribusjonsnett SørØst helt enig i.

- Å få samlet alt i en hub blir et stort framskritt. Det blir mer effektivt, og sannsynligvis enda mer inspirerende å jobbe i Infratek. Og ekstra positivt er det at vi får folk fra flere divisjoner i samme hus. Nytt bygg med sentral plassering i fylket vil blir brukt aktivt i rekruttering av nye medarbeidere, sier Kjell Løvbakken.

Avdeling Veilys Elektro Service har blant annet 15 statlige og kommunale etater på kundelisten, i tillegg til Oslo kommune Bymiljøetaten. 

- Med en sentral plassering for utstyr kan vi yte enda bedre og mer effektiv service. Vi opplever en økende etterspørsel fra andre kundegrupper også. Det være seg montering av utebelysning for firmaer, utebelysning på parkeringsplasser, montering av fasadebelysning, oppsett av julegater og bannere i forbindelse med høytider og større arrangement. Med Myrveien 6 som base har vi også lagerkapsitet for lifter og annet utstyr som gjerne tar stor plass, sier avdelingsleder Jon-Henrik Hem.

Kritisk infrastruktur

Infratek er viktig for at det moderne samfunnet skal fungere best mulig. Selskapet bygger, drifter og vedlikeholder kritisk infrastruktur. Det kan være strømforsyning, jernbanesystemer, el-sikkerhet, gatebelysning, ladestasjoner for el-biler eller tunellsikkerhet. Infratek yter mange ulike tjenester innen prosjektering, kvalitetskontroll, montasje-arbeid og vedlikehold. Infratek har om lag 1 400 ansatte fordelt på 40 avdelinger i Norden, og har en samlet omsetning på cirka tre milliarder kroner.

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

JESSHEIM: Big Horn på Jessheim satser på næringslivet og har nylig ansatt ny restaurantsjef.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24