Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin

Luft & Miljø AS i Askim har vært forhandler for General varmepumper i en årrekke. – Det var en tilfeldighet at vi ble forhandler, men det er ingen tilfeldighet at vi fortsatt er det. Dette er varmepumper av høy kvalitet, sier daglig leder Svein Tore Dahl.

Luft & Miljø AS med fire ansatte har «skylden for» at en rekke boliger i Østfold og Akershus har en General hengende på veggen. Svein Tore Dahl er fornøyd med produktene, men vel så glad for den service og velvilje han møter hos Pingvin Klima, som er den norske importøren.

God dokumentasjon

- Vi forhandler også andre merker, men vi har opplevd en sjelden kommunikasjon med Pingvin. Vi kan alltid stole på at de stiller opp, enten det dreier seg om noe vi har behov for på kort tid, et teknisk spørsmål eller dokumentasjon på produktene. Slik er ikke alltid en selvfølge, og er en stor fordel også for våre sluttkunder, sier Dahl, som har drevet sin virksomhet siden 1989.

Oppfølging og support

- Pingvin Klima AS har også vært i sving noen år, og det betyr mye for oss. Vi liker å handle med bedrifter som har kompetanse og der skorter det iallfall ikke hos vår leverandør. De har også et velfungerende leveransesystem for ventilasjonsbransjen, noe vi har dratt nytte av flere ganger. Vi har gjort våre valg, og produktene fra Pingvin Klima er bransjeledende. Men oppfølging og support er faktisk enda bedre, sier Dahl.

Større pågang

Luft & Miljø AS nærmer seg 30 års virksomhet og leverer varmepumper og tjenester til både privatmarkedet og prosjekter. Selv om Indre Østfold er hjemmemarkedet, har de kunder over hele fylket og deler av Akershus.

Selskapet har fire ansatte og omsetter for rundt 4-5 millioner kroner inneværende år.

- Vi har nok funnet vår størrelse, men opplever også større pågang etter spesielt varmepumper når vinteren nærmer seg. Da er det høysesong, sier Dahl.

 

Fikk du med deg denne?

- Vi er klare til å møte kundene våre i nye tidsmessige lokaler, sier daglig leder Amund Tangen i AJ Produkter AS.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24