Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Vigres (Byrå) fyller 30 år i 2017 og legger samtidig vekk sin gamle drakt. I fjor flyttet de fra Borgenhaugen til K5-bygget på Grålum. Nå er navnet VIGRES, logoen er ny og moderne, og tjenestene oppgraderte.

Det som en gang startet som et regnskapsbyrå på Borgenhaugen utenfor Sarpsborg er nå en moderne, innovativ og fremtidsrettet leverandør av råd, økonomitjenester og skyløsninger.

Tilpasset fremtiden

- Det er ingen tilfeldighet at vi valgte å flytte bedriften til Grålum, sier daglig leder og medeier Thor Anders Hansen. – Vi ønsker å vise oss som en leverandør av andre tjenester enn kun tradisjonelt regnskap, selv om det fortsatt er en del av vår hverdag. Vi passet på å kle oss om til fremtidens krav når vi først fyller 30 år, og nå er vi klare til å møte fremtidens krav til økonomi og skybaserte tjenester, sier Hansen.

Moderne skytjenester

VIGRES har i flere år allerede vært opptatt av å ta i bruk den siste teknologien på markedet. Det er investert store beløp i løsninger som gjør hverdagen enklere for våre kunder.

- Vi kan tilby en rekke skreddersydde pakker med regnskap, kundebehandlingssystemer (CRM) og forretningssystemer. Alt leveres via skytjenester som er både dagens og fremtidens løsning, og med den kompetansen vi besitter, ønsker vi å være din samarbeidspartner, sier Thor Anders Hansen.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

MOSS: Ringstad Transport AS er en moderne og innovativ transportleverandør som opplever hektiske dager i en presset bransje.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24