Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Vigres (Byrå) fyller 30 år i 2017 og legger samtidig vekk sin gamle drakt. I fjor flyttet de fra Borgenhaugen til K5-bygget på Grålum. Nå er navnet VIGRES, logoen er ny og moderne, og tjenestene oppgraderte.

Det som en gang startet som et regnskapsbyrå på Borgenhaugen utenfor Sarpsborg er nå en moderne, innovativ og fremtidsrettet leverandør av råd, økonomitjenester og skyløsninger.

Tilpasset fremtiden

- Det er ingen tilfeldighet at vi valgte å flytte bedriften til Grålum, sier daglig leder og medeier Thor Anders Hansen. – Vi ønsker å vise oss som en leverandør av andre tjenester enn kun tradisjonelt regnskap, selv om det fortsatt er en del av vår hverdag. Vi passet på å kle oss om til fremtidens krav når vi først fyller 30 år, og nå er vi klare til å møte fremtidens krav til økonomi og skybaserte tjenester, sier Hansen.

Moderne skytjenester

VIGRES har i flere år allerede vært opptatt av å ta i bruk den siste teknologien på markedet. Det er investert store beløp i løsninger som gjør hverdagen enklere for våre kunder.

- Vi kan tilby en rekke skreddersydde pakker med regnskap, kundebehandlingssystemer (CRM) og forretningssystemer. Alt leveres via skytjenester som er både dagens og fremtidens løsning, og med den kompetansen vi besitter, ønsker vi å være din samarbeidspartner, sier Thor Anders Hansen.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: Kråkerøy Elektriske har siden starten for snart 40 år siden utviklet seg til å bli en betydelig leverandør av elektroinstallasjoner innenfor større byggeprosjekter.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24