Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin

Norges beste badeland ligger i Askim. Det har brukerne avgjort etter en avstemming i regi av badelandene.no. Østfoldbadet var også det eneste store badeanlegget på Østlandet med tilfredsstillende vannkvalitet, da TV2 Hjelper Deg undersøkte dette i november.

Attraksjoner av alle slag for store og små, skrev VG skrev og ga i sin tid Østfoldbadet terningkast 6. Verken før eller senere har noe badeland fått denne karakteren i en VG-undersøkelse.

- At våre kunder kåret oss til beste badeland i bransjens store brukerundersøkelse betyr selvfølgelig mye for oss. Vi lever av å kunne tilby et rent og godt vedlikeholdt badeland, og nå vet våre kunder at de kan stole på oss. Dette er nemlig ikke første gang vi har kommet så godt ut i en undersøkelse av vannkvaliteten, sier daglig leder David Koht-Nordby. Han legger til at Østfoldbadet har meget gode renholdsrutiner.

- Selvfølgelig må ta høyde for at det kan glippe også hos oss, siden marginene er så små, men i tillegg til sikkerhet har renhold og vedlikehold høyeste prioritet hos oss. Vi har fokus på dette hver eneste dag, sier Koht-Nordby.

Sentralt i Østfold

Østfoldbadet ligger midt i Askim sentrum, en snau time fra Oslo, Lillestrøm og de store Østfoldbyene. Landets første, komplette bade- og svømmeanlegg er fortsatt ledende i bransjen. I den omtalte brukerundersøkelsen i høst, med over 3 600 respondenter, kom Østfoldbadet best ut på samtlige kriterier; fasiliteter, serveringstilbud, renhold i garderober- og dusjforhold, renhold i bassengområdene, på spørsmål om man vil anbefale anlegget til andre og om man ville gjenbruke det selv. Ikke rart at Østfoldbadet i 2016 har fått Tripadvisors fortreffelighetsbevis.

- Vi tilbyr gode rabattordninger på årskort for bedrifter. I dag blir senteret mye brukt av folk som både vil trene i helsesenteret og svømme, eller bare bade i et av bassengene.

Noe for alle

Trivsel og velvære hver dag er mottoet til Østfoldbadet. Her kan fem generasjoner kose og hygge seg i to varmtvannsbassenger, leke i bølger, utfordre seg selv med tre tøffe sklier, kaldstamp, stuping og klatrevegg. Mosjonister kan både svømme og ta en drop in-time på vårt komplette treningssenter. Og alle finner noe de liker i vår store kafé med variert meny med noe for enhver smak. Her ligger for øvrig Østfolds største isbar, og du kan gjerne ta med deg bursdagskaka og feire bursdagen for både små og store.

- Tre ganger i året setter vi i gang med babysvømming og svømmekurs for barn og voksne. Kursstart er i uke 9, 35 og 47 og påmelding ligger på vår nettside, sier Koht-Nordby.

Store byggeplaner i 2018

Fra mai 2019 kan du oppleve den rene sydenstemningen i Askim sentrum. Da åpner nemlig de nye bassengene i Østfoldbadet med en fleksibel glassvegg som kan senkes og som leder ut til et stort utendørs terrasseanlegg. Ett av bassengene blir et 25 meters konvensjonelt svømmebasseng, slik at dagens kan benyttes 100 prosent til lek og stuping.

Østfoldbadet er ett av få badeanlegg i Norge som kan vise til gode økonomiske resultater. Så langt har de investeringer David Koht-Nordby har initiert vært vellykkede, og nå ligger en nye stor utvidelsesplan på skrivebordet. Mange års overskudd er brukt til nedbetaling av lån og vil nå også bidra til finansieringen av de nye bassengene.

- Alle søknader og godkjenninger er klare, og byggestart er satt til 3. april 2018 med åpning i mai 2019, sier en strålende fornøyd daglig leder. Neste sommer vil han invitere både bedrifter og privatpersoner til en aksjeemisjon i selskapet.

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Bilene til Follo Taxi kjører seks millioner kilometer i året. Nå vil de kjøre mer for næringslivet.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24