Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
2016 feiret System1 sitt 10-årsjubileum. Siden starten har bedriften vokst til 10 ansatte og blitt en av de store aktørene innfor systeminnredninger i Østfold.

Gjennom møysommelig arbeid har daglig leder og hovedeier Lars-Petter Rakstad loset bedriften gjennom krevende utfordringer, frem til dagens situasjon med en bedret økonomi og solid drift. Han roser sine ansatte for fremgangen. Det kommer nå daglig forespørsler fra store og små entreprenører når de skal innhente anbud på systeminnredninger fra underleverandører.

Største forhandler

- Mange av de som jobber hos oss i dag har vært her i mange år. De er lojale, pliktoppfyllende og kompetente medarbeidere, og uten disse hadde vi ikke lyktes, sier Rakstad. Bedriften hans omsetter i dag for 24 millioner kroner og er dermed en av de store på markedet.

- Vi har jobbet oss frem til en fremskutt posisjon og får jevnlig oppdrag fra mange av de store entreprenørene. Vi er en av de største forhandlerne av løsningene til Rollform, som produseres i Norge og er av høy kvalitet. Gode produkter sammen med kreative løsninger og hyggelige medarbeidere er en rød tråd i alt vi gjør. Det er mange typer løsninger i markedet, men vi bruker kun kvalitetsprodukter fra kjente produsenter, sier prosjektleder Inger Hansen.

- Vi har opparbeidet god kompetanse og kan gi våre kunder gode råd på hvilken type innredning og hvilke løsninger de bør velge, legger Lars-Petter Rakstad til.

Stor og seriøs kunde

Trond Gundersen hos Rollform er til daglig opptatt med salg og kundeservice og forteller at han har kjent System1 helt tilbake til starten for 10 år siden.

- Samarbeidet oss imellom er basert på god kommunikasjon og felles forståelse for å finne gode løsninger.  Sammen har vi utviklet både spennende løsninger i leveranser til sluttkunder og gode rutiner for videre samarbeid. For Rollform er det viktig å ha en så stor og seriøs kunde som System1, sier Gundersen.

Spennende og utviklende

Frem til 2008 leverte Rollform kun systemvegger i gips før de startet opp egen produksjon og leveranser av glassvegger. Rollform er sammen med Time Interiør en del av Time-konsernet med hovedsete i Sandnes og de er tilsammen blant de største produsentene av systemvegger i Norge.

Samarbeidet med System1 har vært spennende og utviklende for begge parter, sier Gundersen. Han passer på å gratulere System1 med jubileet.

 

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24