Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

- Vi er stolte av å ha skaffet jobb til så mange som 16 000 personer. For Adecco er det dessuten viktig å ivareta et godt arbeidsmiljø. Derfor så vi OL på tv, har vinlotteri og kjøper kake når noe skal feires, sier Cate Munch Ditlefsen.

Denne holdningen er ikke unik for den ene avdelingen, men gjennomsyrer Adeccos organisasjon over hele landet. Medarbeiderne sier de er stolte av å jobbe i Adecco, og dette smitter over på kunder og samarbeidspartnere.

Skaper godt miljø

- Et godt arbeidsmiljø er avgjørende for et godt bedriftsresultat. Vi anstrenger oss for å leve opp til vårt ordtak «better work, better life». Vi tilbringer tross alt halvparten av vårt våkne liv på jobb, og da må det være gøy å gå dit. Vi prøver å få til aktiviteter for å skape et godt miljø der folk trives, sier Munch Ditlefsen.

Nærhet til kunden

Adecco er den desidert største og mest omfattende aktøren innenfor bemanning i Norge. I Østfold og Follo alene er det fem avdelingskontorer med totalt 30 medarbeidere. Det betyr nærhet til kunden uansett hvor man holder til. Den desentraliserte organisasjonen gjør at kompetansen blir ivaretatt ute i hvert enkelt avdelingskontor. Det sørger for fleksibilitet og hurtighet overfor så vel kunder som medarbeidere.

- Konsulentene i Adecco har dessuten profesjonell bakgrunn innen sine respektive fagfelt. Vi ønsker å være medspillere og diskusjonspartnere, ikke bare en leverandør av personell, sier avdelingslederen.

Ingen diskriminering

Medarbeiderne hos Adecco er stolte av virksomhetens nulltoleranse mot diskriminering på bakgrunn av kjønn, religion, seksuell legning og etnisitet.

- Stolthetsfølelsen er minst like viktig for våre medarbeidere ute i bedriftene. Vi jobber kontinuerlig for at våre vikarer skal ha det bra på sin arbeidsplass.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

MYSEN: Arkitektkontoret Arkama as på Mysen jobber med et bredt spekter av oppgaver innenfor arkitektfaget for offentlig og privat sektor.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Askim & Mysen Rør AS er regionens største rørleggerbedrift. Fortsatt har de velfylte ordrebøker.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24