Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
I 2011 startet Roar Jakobsen selskapet RHJ AS med seg selv og en sydame ansatt. I dag er det 10 ansatte i selskapet som har doblet omsetningen de tre siste årene. I dag er de leverandør av solskjerming til arbeidsplasser over hele Østfold.

Roar Jakobsen har lang erfaring med solskjerming og kalesjer, selv om han i utgangspunktet er landbruksmekaniker og biltekniker. Han kom inn i bransjen for mange år siden, men startet sitt eget heleide selskap først i 2011. Da ansatte han en sydame og håpet han skulle ha nok å gjøre til å fylle arbeidsdagen.

- Jeg skjønte fort at det ikke vil gå, og i løpet av kort tid måtte jeg ansette flere. Nå vokser vi raskt både innenfor solskjerming, kalesjer og industrisøm. I dag er vi den største leverandøren av Rex markiser og en av de største kundene hos leverandøren av stoff. Det er vi bare passe fornøyd med, da vi ikke ønsker å være nummer to på noen lister. Vi skal være ledende og vi skal være best, sier Roar Jakobsen.

Kort leveringstid

I fjor investerte RHJ i en ny digital skjæremaskin som vil få en viktig funksjon i fremtiden. Den er spesialtilpasset masseproduksjon og vil kunne gi et høyere produksjonstempo ved bestilling av større serier. I dag foregår det meste av produksjonen manuelt, både ved kutting av stoff, sying og øvrig montering. 

- Årsaken til vår fremgang ligger nok i leveringstid og fleksibilitet, sier Roar Jakobsen. Han er ikke ukjent med å få bestillinger på fredag med ønske om levering førstkommende mandag.

- Det har faktisk skjedd, og dette er leveringer som våre konkurrenter kanskje bruker 6-12 uker på. Men vi sier aldri nei og legger heller til litt arbeidstid for å kunne møte kundens ønsker. Normal leveringstid på et såkalt custom made produkt er 3-5 uker hos oss. Da har vi målt, produsert og levert, sier Jakobsen.

Leverer til offshore

RHJ er spesialister på ulike typer solskjerming, spesielt i næringsbygg. De leverer alt fra vanlige markiser og persienner til screening og innvendige løsninger som tar vare på energien i lokalene.

- Vi er en både engasjert og stabil gjeng hos oss som alle liker å gjøre litt ekstra for kunden. Det meste av det vi leverer er dessuten produsert i Norge og er tilpasset norske forhold. 

RHJ AS tilbyr industrisøm og sveis av flammehemmende PVC i høy kvalitet til offshoreindustrien hvor de leverer flere tusen kvadratmeter hvert år. RHJ AS produserer også brannsikring på spesialoppdrag for kunde.

- I tillegg kan vi utforme og produsere industriporter med vinduer og glidelåser. De er perfekte som romavdelere. Et annet produkt som øker mye er støydempende stoff, som ofte blir brukt i barnehager, men også passer godt i støyende miljøer, sier Roar Jakobsen.

 

 

 

 

 

 

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

Atea AS i Fredrikstad har flyttet til Værstetorvet. Her har de utviklet lokaler som skal være en møteplass for samhandling og godt samarbeid.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24