Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Transportsentralen i Sarpsborg er 70 år i 2017. Det har vært 70 år med stadig utvikling og fortsatt er virksomheten i fin fremgang.  I fjor ga driften igjen et godt resultat, og nå satser de enda sterkere, spesielt på kranbiler og skapbiler.

Transportsentralen disponerer i dag 30 biler og opplever en større pågang enn noen gang så tidlig på året. Det gir grunn til optimisme.

- Vi har alle bilene ute på veien akkurat nå, sier daglig leder May Irene Oddane. Hun legger til at de i disse dager forhandler med to større kunder om langvarige kontrakter.

- Det ser lyst ut med tanke på fremtiden, og vi jobber hele tiden med å få ytterligere vekst.

Stabile avtalekunder

Transportsentralen i Sarpsborg har faste ruter mellom Østfold og Oslo-Gardermoen, samt Drammen hver eneste dag. To dager i uken går det bil til Vestfold. I tillegg er de fleksible og tilbyr kjøring til den destinasjonen kunden ønsker, også andre deler av landet.

- Fordelen med å bruke oss er at varene som blir lastet på bilen om morgenen blir levert samme dag og av samme bil uten omlasting, noe som også gjør at vi har veldig lite skader på gods. Det settes pris på, og våre kunder blir derfor hos oss i mange år. Vår høye servicegrad gjør at knapt noen velger å forlate oss, mens stadig flere avtalekunder kommer til. Vi har også en rekke tilfeldige kunder, og vi hiver oss rundt og finner en løsning, nesten uansett hva behovet er sier Oddane.

Leier ut avfallscontainere

Transportsentralen flyttet inn i eget bygg på Kampenes utenfor Sarpsborg i 2005. Fire år senere åpnet de sitt nye lager på 1 600 kvadratmeter. Dette er velfylt hver eneste dag og nå vurderer de en utvidelse.

- Vi har stadig forespørsler og vet det er behov for lagerkapasitet. Derfor ser vi nå på alternative løsninger, sier den daglige lederen.

Sentralen leier også ut avfallscontainere med hente- og tømmetjeneste inkludert.

- På grunn av pågangen er vi i ferd med å øke bilparken med ny kranbil og skapbil. I dag kan vi tilby kranbiler med kapasitet opp til 80 tonnmeter kran. I tillegg har vi flere kranbiler mellom 16 og 22 tonnmeter.

Transportsentralen i Sarpsborg er medlem i Norges Lastebileierforbund som sikrer både kvalitets- og miljøaspektet ved driften.

Bilparken:

• Skapbiler

• Liftbiler

• Budbiler

• Asfaltbiler

• Krokbiler

• Kranbiler

• Hengere

 

Fikk du med deg denne?

YTRE ENEBAKK: Norgesdekk er landets største uavhengige importør og dekkgrossist.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24