Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
- Banken har slått knock-out på de andre bankene i Eika Gruppen og oppnådd topp resultater både innenfor personmarkedet og bedriftsmarkedet, forteller en stolt leder for deres avdeling i Sarpsborg, Jon Harald Bjørnstad.

Bjørnstad forteller at resultatet er basert på lagarbeid og topp innsats fra alle deres 41 ansatte gjennom hele fjoråret. 

- For øvrig har vi vært på pallen de tre siste årene, og det er deilig når planmessig og systematisk arbeid endelig krones med at vi oppnår å bli nummer én i konkurranse med 74 andre banker i Eika gruppen, forteller han.

- For våre kunder betyr seieren at de har en bank som ligger i toppen også når det gjelder kundetilfredshet. Vi har hatt sterkt fokus på å skape gode kunderelasjoner og bidra til at våre kunder opplever helhetlige løsninger innenfor finans og forsikring. Vår rolle som bank er ikke nødvendigvis bare å låne ut penger, men også å være en aktiv og god rådgiver, sier Bjørnstad.

Han forteller videre at konkurransen blant Eika bankene stadig øker, og at det blir tøffere konkurranse for hvert år. 

- For å vinne i år måtte vi faktisk levere hele 43 prosent bedre toppscore i forhold til fjoråret. Når vi i tillegg tenker på at det er hele 74 banker som deltar i konkurransen, så blir vi både stolte og ikke minst topp motiverte for å fortsette vårt målrettede arbeid fremover. 

- Resultatet i konkurransen viser at vi gjør mye riktig, og det bidrar faktisk også til at vi nå også ansetter ytterligere to personer for å styrke oss innenfor personmarkedet på avdelingen i Sarpsborg, forteller Bjørnstad. 

Bjørnstad forteller også at man i Eidsberg Sparebank fokuserer på helhetlig tankegang rundt økonomiplanlegging for kundene. Dette i sammenheng med tilstedeværelse og tilgjengelighet mener han også har betydd mye for de gode resultatene.

- I vårt daglige arbeid skal våre rådgivere bidra til at våre kunder opplever gode løsninger på alt i fra kort, pensjonsplanlegging, spareavtaler, finansiering og person- og skadeforsikring. Vi skal også bidra med tilrettelegging og økt bruk av våre nettbanktjenester blant våre kunder, avslutter en begeistret leder for Eidsberg Sparebanks avdeling i Sarpsborg, Jon Harald Bjørnstad.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

MYSEN: Arkitektkontoret Arkama as på Mysen jobber med et bredt spekter av oppgaver innenfor arkitektfaget for offentlig og privat sektor.

Les mer

Fikk du med deg denne?

KLØFTA: Backe Romerike bygger nye lokalsamfunn i regionen. I fjor omsatte de for 510 millioner kroner.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24