Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
- Banken har slått knock-out på de andre bankene i Eika Gruppen og oppnådd topp resultater både innenfor personmarkedet og bedriftsmarkedet, forteller en stolt leder for deres avdeling i Sarpsborg, Jon Harald Bjørnstad.

Bjørnstad forteller at resultatet er basert på lagarbeid og topp innsats fra alle deres 41 ansatte gjennom hele fjoråret. 

- For øvrig har vi vært på pallen de tre siste årene, og det er deilig når planmessig og systematisk arbeid endelig krones med at vi oppnår å bli nummer én i konkurranse med 74 andre banker i Eika gruppen, forteller han.

- For våre kunder betyr seieren at de har en bank som ligger i toppen også når det gjelder kundetilfredshet. Vi har hatt sterkt fokus på å skape gode kunderelasjoner og bidra til at våre kunder opplever helhetlige løsninger innenfor finans og forsikring. Vår rolle som bank er ikke nødvendigvis bare å låne ut penger, men også å være en aktiv og god rådgiver, sier Bjørnstad.

Han forteller videre at konkurransen blant Eika bankene stadig øker, og at det blir tøffere konkurranse for hvert år. 

- For å vinne i år måtte vi faktisk levere hele 43 prosent bedre toppscore i forhold til fjoråret. Når vi i tillegg tenker på at det er hele 74 banker som deltar i konkurransen, så blir vi både stolte og ikke minst topp motiverte for å fortsette vårt målrettede arbeid fremover. 

- Resultatet i konkurransen viser at vi gjør mye riktig, og det bidrar faktisk også til at vi nå også ansetter ytterligere to personer for å styrke oss innenfor personmarkedet på avdelingen i Sarpsborg, forteller Bjørnstad. 

Bjørnstad forteller også at man i Eidsberg Sparebank fokuserer på helhetlig tankegang rundt økonomiplanlegging for kundene. Dette i sammenheng med tilstedeværelse og tilgjengelighet mener han også har betydd mye for de gode resultatene.

- I vårt daglige arbeid skal våre rådgivere bidra til at våre kunder opplever gode løsninger på alt i fra kort, pensjonsplanlegging, spareavtaler, finansiering og person- og skadeforsikring. Vi skal også bidra med tilrettelegging og økt bruk av våre nettbanktjenester blant våre kunder, avslutter en begeistret leder for Eidsberg Sparebanks avdeling i Sarpsborg, Jon Harald Bjørnstad.

Fikk du med deg denne?

Østfolds største maskinutleier har adresse Spydeberg med avdelinger i Vestby og like ved E6 i Sarpsborg.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24