Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Før sommeren er første virksomhet på plass i det nye næringsbygget til Holstad Gruppen i Råde sentrum. Fortsatt er det ledige arealer, men interessen for å etablere seg i sentrum av Østfold er økende.

– Markedet har vært tregere enn vi forventet, men nå ser interessen ut til å øke. Vi har hatt kontakt med flere virksomheter, blant annet helserelaterte bedrifter, noe lokalene passer godt til. Men vi er fleksible og kan tilby skreddersydde lokaler etter behov, eller åpen flate der leietakerne selv kan designe og etablere innredning, sier daglig leder i Holstad Gruppen Tor Erling Aasheim.

God kommunikasjon

Det tre etasjer høye bygget har 12 leiligheter i de to øverste, og de er solgt for lenge siden. Næringslokalene i byggets første etasje er på ca 600 kvadratmeter, og 400 av de er foreløpig ledige.

– Det er godt med parkeringsplasser både utenfor inngangen og i parkeringskjelleren. Fasaden ligger mot fylkesvei 118, et steinkast fra E6 og midt mellom de tre største byene i fylket. Ny og moderne jernbanestasjon ved dobbeltsporet jernbane med Intercity-trafikk ligger i gangavstand. Det er vanskelig å ligge mer sentralt enn dette, sier Aasheim.

En bra miks

Torsvei 1 ligger i Karlshus som er Råde kommunes sentrum, der det er en god blanding av private handels- og servicebedrifter samt kommunens administrasjon.

Ytterligere informasjon fås ved henvendelse til Metra Næringsmegling Moss på telefon 69 27 89 00, eller på www.metra.no/naeringseiendom-til-leie.

Fikk du med deg denne?

En universalbrakett til bruk for oppheng av skap eller som erstatning for spikerslag bak gipsvegger er utviklet i Tomter.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NITTEDAL: Miljøvennlige løsninger koster, men hos Green Table fås brukte kvalitetsmøbler til halv pris.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24