Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
- Stadig flere etterspør støysvake og miljøvennlige maskiner. Derfor har vi nå investert nærmere to millioner kroner i en ny feiemaskin med markedets mest miljøvennlige motor, sier daglig leder i Gaards-Service AS i Fredrikstad, Rino Skaug.

Skaug er glad for kravet om lavere utslipp og mindre støy. Det fører nemlig til at tilfeldige konkurrenter med eldre utstyr ikke lenger kan slå seg inn på markedet ved å dumpe både pris og kvalitet. I dag er det moderne og effektivt utstyr som vinner kontraktene.

Lojale medarbeidere

Nå på våren er det fullt fart for både feiemaskiner og gressklippere hos vaktmestersentralen på Øra. Etter mer enn 40 års drift er virksomheten like stabil og har en kontrollert vekst hver eneste år. Noe av grunnen er viljen til å investere i nytt utstyr og fleksibiliteten de ansatte viser.

- Uten lojale medarbeidere hadde vi ikke kunnet drive så stabilt som dette. Vi har lite gjennomtrekk, og de fleste ser ut til å trives med sine arbeidsoppgaver. Det gir god kvalitet på våre tjenester, sier Skaug.

Alt på ett sted

Gaards-Service har en rekke langsiktige avtaler med både offentlige og private kunder. Ikke minst er deres totaltjenester overfor borettslag og sameier populære. Fredrikstad-firmaet tilbyr alle tjenester levert fra ett og samme sted.

- Enten man skal brøyte snø, beskjære trær, feie parkeringsplassen, bytte lyspærer eller klippe gresset er det samme telefonnummer. Det gjør det enkelt for den stedlige styrelederen, som slipper å forholde seg til ulike leverandører, sier Skaug.

Gaards-Service flyttet til Øra i 2013 og har nå romslige og moderne lokaler, verksted og lagerhall.

Fikk du med deg denne?

Bertel O Steen i Sarpsborg står på egne ben etter å ha vært en avdeling under Fredrikstad i mange år.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24