Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Follo Futura hjalp 100 personer tilbake i jobb i fjor. Det klarte de gjennom tett oppfølging av den enkelte jobbsøker, mulighet for kostnadsfri opplæring i bedrift, samt godt samarbeid med arbeidsgivere. I årene fremover har de som mål at enda flere av jobbsøkerne skal finne arbeid i Follo-regionen.

Åpen dialog

- Nå bruker vi kun folk fra Follo Futura AS når vi skal ansette. Vi er en bedrift i vekst og trenger stadig nye og gode medarbeidere. Vi har en åpen og god dialog med veilederne her og den jobbsøkende. I samarbeidet med Follo Futura får vi anledning til å bruke god tid på opplæring og å bli kjent med våre nye kolleger. Vi bruker nødvendig tid på medarbeideren. Slik får vi fram det beste i hver enkelt, sier Hilde Feragen som er prosjektansvarlig i familiebedriften Superprint AS i Vestby.

Hun er sterkt engasjert i at Superprint er en bedrift som tar sosialt ansvar. Hun oppfordrer absolutt andre bedrifter til å bruke mulighetene Follo Futura AS gir.

Tilbyr oppfølging

Follo Futura er en arbeidsmarkedsbedrift som samarbeider med NAV. Follo Futura har gode rekrutteringsløsninger og tilbyr mulighet for at bedriften kan prøve ut og lære opp arbeidstagere i inntil tre måneder før ansettelse. De tilbyr oppfølging etter bedriftens eget ønske, fast kontaktperson, motiverte arbeidssøkere og kostnadseffektiv rekruttering.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: Quick Truckservice lever opp til navnet

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24