Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Da nye Toyota Proace ble lansert i fjor var den etterlengtet av kundene. Det har resultert i at Toyota Ramstad på Mysen har solgt tre ganger så mange Proace hittil i år som i hele 2016.

- Kundene våre har vært bortskjemte med markedsledende og gode produkter i alle år, men uten våre fantastiske ansatte hadde vi likevel ikke nådd målene våre, sier daglig leder Toyota Ramstad Vidar Nilsen. – Det handler om relasjoner og gode kundeforhold som er opparbeidet gjennom mange år. Vi har en stabil arbeidsstokk, og faste kunder kommer gjerne tilbake til noen de kjenner og stoler på. Dessuten er Toyota verdenskjent for sin måte å behandle kundene på. De produserer god kvalitet, men har også respekt for enkeltmennesket. En slik kombinasjon er gjerne en vinnerresept, sier Nilsen.

Trygghet for kundene

- Våre kunder er som folk flest; de liker å føle trygghet, spesielt når de skal investere i ny bil som tross alt koster en del penger. Trygghet får de her, både i kjøpsøyeblikket og ikke minst i ettertid, hvis det skulle skje noe. Ikke minst næringslivet er opptatt av dette. Skulle bilen til en håndverker stanse, full av verktøy og utstyr, hjelper det lite å låne en annen bil mens verkstedet reparerer. Derfor er vi raskt på pletten for å reparere eventuelle feil. Heldigvis skjer dette svært sjelden, sier selger Per Kristian Soli.

Bred modellinje

Toyota Ramstad har to avdelinger i Indre Østfold, nemlig på Mysen og i Askim. Begge avdelinger har samme fokus på kundebehandling og ryddighet.
- Jobben blir enklere med så gode produkter. Den nye Toyota Proace er en fantastisk bil å kjøre og våre kunder som savnet Toyota HiAce har endelig fått en fullgod erstatter. Nå kan vi dessuten levere den i tre lengder og flere utstyrsalternativer, noe som dekker de flestes behov. Om kort tid kommer også en shuttle og en pickup på markedet, og med de motoralternativene vi har skal det mye til å ikke finne en Proace som fyller behovet, sier selger Kim André Christensen.

Ekstrem kvalitet

Toyota har et bredt spekter av biler for næringslivet. I tillegg til Proace selger Toyota Ramstad Bil mange Landcruiser og HiLux. Dette er biler som har vært på markedet i en årrekke og som har rykte på seg til å være nærmest uslitelige.
- Driftssikkerhet gjør at selv biler som koster en del i innkjøp, faktisk blir et rimelig alternativ når man ser på totalprisen. Det er en helt ekstrem kvalitet på disse bilene, noe som ofte gir en gunstig driftskostnad. Det er viktig for alle virksomheter, sier Vidar Nilsen.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG/HALDEN: Christer Kraft i Ø-Bygg roser sin bankforbindelse for smidighet og god oppfølging.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24