Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Østfold Elektro AS samarbeider gjerne med Holth Bygg og Anlegg på boligprosjekter. Det siste året har oppdragsmengden vokst raskt på flere fronter.

Elektrobedriften har i dag 24 ansatte, hvorav hele 21 er montører. En liten administrasjon sørger for at de til enhver tid har ordrebøkene fulle og vel så det. Det er gode tider for bransjen, men Østfold Elektro har også et par fordeler.

Løsningsorientert

- Selvfølgelig er vi konkurransedyktige på pris, men vi har dessuten en veldig god stab. Ikke minst våre baser er selvgående og kunnskapsrike. Derfor kan de løse situasjoner raskt hvis det skulle skje noe ute på et prosjekt. Det setter våre oppdragsgivere pris på, sier daglig leder Atle Brest i Østfold Elektro AS.
- Vi er alltid «hands-on» på våre prosjekter og er enkle å ha med å gjøre. Vi ser alltid etter løsninger slik at det unngås diskusjoner og konflikter på byggeplasser. Foreløpig har alt løst seg til det beste, sier installatør og faglig ansvarlig Lars Ellefsen.

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

SKEDSMO: I 2011 overtok haldenbedriften Leif Grimsrud AS selskapet Kystmiljø på Hvaler. Nå er de i gang med sitt hittil største prosjekt i Nitelva på Romerike.

Les mer

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: Storcash har startet en ny bonusordning for sine bedriftskunder.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NITTEDAL: Hovedsikkerhetsvakter og leder for el-sikkerhetsvakter fra Tacs Rail sørger for arbeid langs norske jernbanelinjer kan utføres trygt.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24