Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
RHJ AS i Rakkestad har hatt stor suksess med tradisjonell solskjerming. Nå tilbyr de også solfilm montert på vinder til næringsbygg. Alt på ett sted.

- Dette vil gjøre vårt sortiment nærmest komplett når det gjelder solskjerming, sier daglig leder Roar Jakobsen i RHJ AS. Det var etterspørsel i markedet som gjorde at de valgte å ta inn solfilm i sortimentet.

Komplett program

- Vi tilbyr nå et komplett program innenfor solfilm og energibesparingsfilmer fra LLumar®. Filmene er spesielt utviklet for å bedre innemiljøet og redusere varmen som trenger inn gjennom glassruten. I dag benyttes våre solfilmer og vindusfilmer innen næringseiendom, skoler, industri, bolighus og kjøretøyer, og er uten tvil den mest lønnsomme form for solskjerming på markedet.

Reflekterende og innsynshindrende vindusfilm

I filmserien fra Llumar® finner du vindusfilm som kan monteres på inn- eller utsiden av glasset, og som reflekterer inntil 95 prosent av solvarmen. RHJ AS tilbyr et svært bredt varespekter, og kan levere film i alle fargetoner. Alle vindusfilmer er dessuten ripesikre, og det oppstår derfor ingen skade ved vindusvask og lignende.
- Vi leverer også ikke-reflekterende filmer, som effektivt stopper både inn- og utsyn.

Vil du dempe innsynet?

Det er ikke bare solvarme som skaper utfordringer ved bruk av glass, men også innsyn. Dette problemet kan lett løses ved montering av ulike vindusfilmer. Kombinasjon av rett lyssetting i rommet med riktig valg av vindusfilm vil kraftig redusere innsynet. RHJ tilbyr alt fra frostede filmer i mange variasjoner som helt slipper lyset igjennom men som ikke gir ut-/innsyn – til vindusfilmer med enveisspeil, hvor man ser speil i glasset fra utsiden.

Både sommer og vinter

På alle arbeidsplasser plikter arbeidsgiver å gi sine medarbeidere gode arbeidsforhold, ikke minst når det gjelder solskjerming og innetemperatur. Det handler ikke bare om HMS, men også om effektivitet. Hvis det er vanskelig å jobbe ved pc fordi det skinner i skjermen, sier det seg selv at effektiviteten ikke er den beste. En effektiv solskjerming enten utvendig eller innvendig kan endre situasjonen totalt. Dette gjelder både sommer og vinter.
- Korrekt solskjerming kan senke innetemperaturen med flere grader og spare bedriften for kostnader til luftkjøling. Innvendige såkalte "Duette-gardiner" som vi forhandler, kan dessuten holde på varmen vinterstid. På den måten gir solskjerming økonomisk gevinst alle årstider, sier Roar Jakobsen.

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

KONGSBERG: Som medlem av MPS Micropaint-kjeden kan Kongsberg Bilskade tilby deg svært lave priser på småreparasjoner.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24