Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

- Vi vinner på at kundene blir fornøyde, sier daglig leder Terje Bjørgengen i Oslo & Follo Byggtjenester AS.

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
I 2014 solgte byggmester Terje Bjørgengen sin solide virksomhet med 15 ansatte i Stavanger. Men etter et par år i et eiendomsselskap i Oslo ble lysten for stor. I juni 2017 så Oslo & Follo Byggtjenester AS dagens lys, og selskapet har allerede flere ansatte og en rekke større prosjekter i ordrebøkene.

Virksomheten har sine kontorer i Ås og påtar seg både store og små rehabiliteringsprosjekter. Kundene er både borettslag, næring og privatpersoner. De fem ansatte har hele tiden hendene fulle, og Bjørgengen leier inn en rekke medarbeidere fra personalleverandøren Uniqon AS.
- Vi er godt fornøyd med de håndverkerne Uniqon leverer. De gjør våre kunder fornøyde, og slike kunder kommer alltid tilbake, sier Bjørgengen.

Typiske oppdrag

Oslo & Follo Byggtjenester AS har spesialisert seg på oppføring av garasjeanlegg på oppdrag fra en tysk storaktør innen garasjer og lagertjenester. I disse dager er de i full gang med 50 grasjer i et stort anlegg i Drammen, og skal i gang med ytterligere 50 i Fredrikstad og 30 i Tønsberg. I tillegg har de fått jobben med å bytte mange inngangspartier i et stort borettslag i Oslo. Dette er typiske oppdrag for Oslo&Follo Byggtjenester.

Liker utfordringer

- Vi har lang og god erfaring med rehab-jobber for borettslag, og vi tar også på oss totalentrepriser innenfor rehabilitering og ombygging. Vi samarbeider med kvalitetsaktører innenfor samtlige fag og stiller strenge krav til pålitelighet og kvalitet i alle ledd, sier byggmesteren.
I høst startet også grunnarbeidene for byggingen av en større enebolig i Ås. Boligen som er tegnet av Vårdal Arkitekter AS blir et fint prosjekt for byggmesterfirmaet.
- Bygningen er spesiell og vil utfordre vår evne til å løse kompliserte og ikke-standardiserte utfordringer. Men det fikser vi, sier Terje Bjørgengen.
Oslo&Follo Byggtjenester er stadig på jakt etter tomter, tomteområder og hus med stor tomt. De garanterer både god pris og raskt oppgjør hvis eiendommene er interessante. 

 

Fikk du med deg denne?

Industriporter AS på Jessheim monterer flere hundre nye porter i året for regionens næringsliv.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24