Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Øko-Drift AS på Rolvsøy er et lite regnskapsbyrå med store løsninger. I fjor valgte de å legge alle sine kunder over i det nettbaserte økonomisystemet 24SevenOffice.

– Dette er fremtiden, enten man er stor eller liten, sier daglig leder Eileen Jønnvoll.

Hverdagen har endret seg drastisk for de fleste i regnskapsbransjen. For bare få år siden mottok Øko-Drifts medarbeidere mengder med papir, både løst og i permer, for så å måtte føre alle tall manuelt inn i regnskapssystemet. Den tiden er definitivt over om man vil henge med i konkurransen.

Kunder over hele landet

- Vi valgte å legge om til skybaserte økonomisystemer med muligheter for digitale løsninger for ett år siden. Det ble en overgang for en del av våre kunder, men de fleste synes det er både spennende og funksjonelt. Nå kan de som ønsker det få full kontroll over bedriftens resultat fra dag til dag. Det er enkelt å håndtere bilag, fakturering og se bedriftens resultat fra dag til dag. Virksomheter som ser denne muligheten vil trekke store fordeler av det, sier Eileen Jønnvoll. Øko-Drift har i dag kunder over hele landet.

- I dag betyr det lite hvor man han kontoret. Kommunikasjonene er helt annerledes enn før, og våre kunder i for eksempel Bergen og Tromsø får samme service som våre kunder på Østlandet.

Ulike type kunder

Øko-Drift har i dag fem medarbeidere og har den siste tiden tiltrukket seg virksomheter som ønsker en mindre samarbeidspartner med moderne løsninger.

- Det er spesielt unge virksomheter som ønsker nettbaserte løsninger med stor grad av egeninnsats. Mange oppdager likevel etter hvert at det faktisk er en del arbeid med regnskap, selv om tjenestene er digitaliserte. Det er skjemaer som skal sendes inn og datoer som skal passes på. Men vi hjelper til med det den enkelte bedrift ønsker og har behov for. Noen kunder har vi løpende føring for og full bankintegrasjon og løser det meste direkte i 24sevenoffice. Vi er fleksible og tilpasningsdyktige, sier Jønnvoll.

Åpner klokka 07.00

Øko-Drift AS har levert økonomitjenester i snart 25 år og har vokst betydelig de siste årene.

- Omsetningen har økt, vi har flere kunder, men ikke flere ansatte. Det er et godt bilde på hvordan tjenestene har endret seg i takt med den tekniske utviklingen. Det er imidlertid slutt på den stille perioden vi kunne oppleve mot slutten av året, før den hektiske perioden med årsavslutning og årsoppgjør. Nå er det jevn pågang hele året, sier Eileen Jønnvoll. Hun har valgt å åpne kontoret klokka 07.00 hver dag for å gi kundene mulighet til å stikke innom før kundens egen arbeidsdag.

- I tillegg har vi åpent til 20.00 på mandager, og mange benytter fortsatt muligheten til å stikke innom.

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG: Malermester Ronny Gulbrandsen i Sarpsborg avsluttet nylig et stort prosjekt i Askim.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24