Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Express Rens & Vask er på full fart tilbake som totalleverandør av tekstilvask i Østfold. – Vi satser på både utleie av matter og vask av arbeidstøy igjen, bekrefter daglig leder Jon Arild Hansen.

Hansen valgte å trappe ned noe av driften for noen år siden, men etter en tøff periode valgte han å trå til for fullt igjen. For tre år siden ble firmaet omprofilert, nytt utstyr og maskiner ble kjøpt inn og de flyttet inn i nye moderne og romslige lokaler i Mosseveien 5 i Fredrikstad. Her har de god plass til å ta imot kundene, som setter stor pris på å kunne parkere like utenfor døren når de skal levere kalesjer, klær eller fortelt for den saks skyld. Express Rens & Vask har egen systue og både vasker og reparerer tekstilene.

Skjerpet på kvalitet

- Vi er nå den eneste totalleverandøren av tekstiltjenester med vaskeriproduksjon i Østfold. Vi vasker matter, arbeidstøy, skadetøy, kalesjer og fortelt. I tillegg har vi mange restaurantkunder og selskapslokaler på utleie av duker, tekstilservietter, kluter og annet de har behov for. Vi driver i tillegg et tradisjonelt renseri med mange private og næringslivskunder, sier Hansen. Express har i dag 10 ansatte på hel- og deltid og henter og bringer daglig store mengder klær, duker, arbeidstøy og matter i Østfold, Akershus og Oslo.

- Vi prøver å være imøtekommende og fleksible i alt vi gjør. Alle våre ansatte må være skjerpet på service og kvalitet, enten det dreier seg om vask og rens eller kundebehandling.

Kunder kommer tilbake

Det var først ved siste nyttår at Express Rens og Vask valgte å tilby matteutleie og regelmessig vask/leveranser av disse til bedrifter i distriktet.

- Det tar noe tid å bygge seg opp igjen, men flere av våre tidligere kunder har kommet tilbake til oss, og det er hyggelig. Flere bedrifter sier de setter pris på både lokale leverandører og vår service.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

Fikk du med deg denne?

Som utgangspunkt for næringsvirksomhet er Råde svært sentralt, og nå bygger Holstad Gruppen nye lokaler et steinkast fra E6.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

STRØMMEN: Kommuner på Nedre Romerike er godt forberedt på befolkningsvekst med tipp topp moderne vann- og avløpstjenester.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24