Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Det kan finnes flere grunner til å ta opp studier. Har du eller noen av dine ansatte en fagutdanning og ønsker å bygge på denne er det nå mulig å ta opp fag for å komme videre.

Ved Campus Moss tilbys studiesenter med to-veis videokonferanseutstyr hvor man kan følge undervisning fra ulike Høgskoler og Universiteter i Norge og utlandet. Daglig leder ved Campus Moss, Anne Kirsten Upaker forteller at det er mange fordeler ved studier via deres undervisningstilbud.

Man kan ta eksamen 2 ganger i året, vår og høst, og ved å ta et desentralt studium på et lokalt studiesenter som Campus Moss får man direktekontakt med foreleser og andre studenter rundt omkring i Norge. Videre tas eksamen lokalt i Moss og man slipper dermed å reise til Utdanningsinstitusjonen man studerer gjennom. Det er heller ikke pliktig oppmøte til forelesningene, forteller hun.
Studiene er forøvrig gratis. Man betaler kun en eksamensavgift per fag, og ytterligere informasjon og opplysninger kan man finne på hjemmesidene www.campusmoss.no.

Dette mener noen av elevene

Nahid Imina fra Horten forteller at videreutdanning er noe hun har planlagt å gjøre lenge. Siden barna deres nå er blitt større har hun funnet rett tidspunkt for å starte. Hun forteller også at hun elsker å lære mer, og når arbeidsgiveren hørte om hennes planer fikk hun også innvilget permisjon med lønn fra dem.

Nahid Imina ønsket også bygge på med videre utdannelse uten å avslutte dagens ansettelsesforhold ved sykehuset Tønsberg, og gjennom sin studieveileder i Tønsberg oppdaget hun muligheten som Campus Moss tilbyr. Hun er nå kommet i gang med studier innenfor «Organisasjon og ledelse» over et to årig deltidsstudium gjennom Høgksolen på Rena med fjernundervisning via Campus Moss. I praksis betyr dette én samling i måneden i Moss hvor forelesning fra Rena følges via internett streaming - studiet gir 60 studiepoeng.

Vi møtte også Monica Antila fra Sarpsborg, til daglig i jobb ved Halden Fengsel. Hun er også i gang med studiet «Organisasjon og ledelse» denne høsten. Hun har tidligere studert ved Høgskolen på Rena, og med Campus Moss sitt tilbud slipper hun nå å reise bort en gang hver måned. Istedenfor dette følges undervisningen på Rena via fjernundervisningstilbudet i Moss. Hun refererer også til veldig god erfaring med Rena og deres høye faglige dyktighet og standard som læreinstitusjon.

- Jeg er veldig fornøyd med at jeg nå kan fortsette studiene på Rena via Campus Moss. Opplevelse og erfaring fra mine to tidligere års studier innenfor «Krisehåndtering» ved Rena er svært positive, og det å kombinere jobb med studier er en fantastisk mulighet for videreutdanning og personlig utvikling, forteller Monica Antila.

 

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

TeamKraft Sør fokuserer på mestring, glede og fellesskap.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24