Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Prima Trykk i Sarpsborg har etablert seg som en konkurransedyktig og kompetent leverandør av trykkeritjenester innenfor varehandelen. De har spesialisert seg på skreddersydde løsninger hvor alt produseres i eget hus.

Brødrene Thomas og Christer Kolshus overtok den snart 40 år gamle familiebedriften for noen år tilbake, og de har med friskt mot satset på videre vekst. De forteller at Prima Trykk hele veien har hatt fokus på utvikling og kompetanse, og de er stolte av å ha bygget opp en nisjebedrift med fokus på fremtiden.

- Vi har opplevd både opp- og nedturer i en presset bransje, men ser også at markedet for emballasje stadig vokser til tross for at papirforbruket totalt sett sakte minskes hvert år, forteller de.

- I Prima Trykk har vi vært flinke til å fornye maskiner og utstyr underveis, og vi ser jo at mye av det vi gjorde bare for noen år siden er forsvunnet. Heldigvis har det dukket opp nye muligheter som vi har grepet tak i og implementert i vår drift, sier daglig leder Christer Kolshus.

- I løpet av årene har vi også bygget opp høy, faglig kompetanse innenfor nisjeprodukter som butikkmateriell og emballasje, men vi trykker også tradisjonelle artikler som bøker, brosjyrer og småtrykksaker, helt ned til visittkort. Vår styrke er at vi har muligheter for spesialtilpassede løsninger som svært få andre i Norge kan levere, og detaljer som spotlakk, foliering, stansing, preging og falsing er en del av vår hverdag, forteller Kolshus.

Kreative muligheter

Brødrene forteller at Prima Trykk de siste årene har hatt en sterk vekst i displayløsninger for butikkeksponering av varer.

- Vår komplette løsning med alle arbeidsprosesser i eget hus, bidrar også til effektivitet for kunden, og det er også hyggelig at mange av våre kunder synes det er gøy å kunne samarbeide med en lokal leverandør midt i Østfold. Vi har opparbeidet faglig kompetanse, erfaring og kreativitet, og kan derigjennom bidra med gode råd som har stor verdi for kunden. Totalt sett fremstår vi som en konkurransedyktig leverandør, sier Kolshus.

Fremtiden

Prima Trykk har som mål å vokse ytterligere innenfor emballasjeindustrien.

- Vi har nisjeproduktene, og vi vil fortsette å utvikle vår kompetanse og følge trendene fremover, avslutter de to brødrene i Prima Trykk Sarpsborg, Thomas og Christer Kolshus.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

I 1991 fikk han MS, men ignorerte sykdommen og gjorde isteden kjempesuksess med Firesafe.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24