Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Grimstål Produkter AS i Halden produserer medisinvogner, trillebord, ryddevogner og en rekke andre produkter i rustfritt og lakkert stål. – Vi er spesialister på spesialtilpassede produkter i mindre serier og har flere tiårs erfaring fra bransjen, sier daglig leder Marius Nilsen og salgssjef Jon Henrik Kjølerbakken.

Grimstål Produkter har lagt en turbulent tid bak seg og omorganisert driften fra nyttår. Etter at Marius Nilsen og Jon Henrik Kjølerbakken overtok lederstillingene har pilen bare pekt oppover. I år budsjetterer de med et 0-resultat, mens de har store ambisjoner for fremtiden.

- Nå er vi fem ansatte totalt, og gruppa fungerer meget bra. Både Jon Henrik og undertegnede har jobbet årevis i produksjonen og kjenner produkter og muligheter fra innsiden. Vi kan svare kundene direkte når de har en problemstilling. Det har gjort at vi har bedret resultatet betydelig i år, sier Marius Nilsen.

Kreative løsninger

Grimstål Produkter har vært i markedet i flere tiår, men ble kjøpt opp av selskapet Eagle, som også er deleier i nabobedriften Teknotherm. Nå har vi sterke eiere i ryggen som vil bidra til at Grimstål Produkter vil lykkes. Ikke minst kan de tilby produksjonsløsninger når Grimstål skal lansere større serier.

- Vi har utviklet en helt ny vogn beregnet på vaskeribransjen. Vi har store forventninger til dette produktet og tror det kan føre til betydelig økt produksjon. Med vår begrensede organisasjon i Halden må vi ty til kreative løsninger, og Eagle har en bedrift i Bosnia som kan prefabrikkere delene for oss. Det betyr at vi kan montere og ferdigstille i Halden med konkurransedyktige vilkår, sier Nilsen og Kjølerbakken. Grimstål samarbeider også med Ernex i Tistedalen, som både lakkerer og produserer ved behov.

Store kunder

Produksjonsbedriften har i dag flere kommuner på kundelisten, i tillegg til sykehus, fengsel og profilerte norske selskaper som Hurtigruta Carglass, Grilstad, og Norwegian.

- Både Sarpsborg og Fredrikstad kommuner er gode kunder hos oss, og nå satser vi på å vise frem våre løsninger i resten av regionen. Vi gjør alt fra å produsere nytt til å kombinere reparasjon og vedlikehold med supplement av nye produkter. Det betyr at de fleste med behov for fornying kan finne en løsning sammen med Grimstål Produkter. Vi vil at våre kunder skal kunne kjøpe det de trenger, enten det er stort eller smått, og ikke måtte handle store serier. Vi produserer gjerne bare ett eksemplar av en vogn, sier Kjølerbakken. Han legger til at Grimstål nylig vant et anbud og fikk levere alle trillebordene til den nye A-fløya på Universitetssykehuset i Nord-Norge i november 2017. 

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

For Wacker Norge har det vært 30 år med tysk kvalitet og en stadig voksende virksomhet.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24