Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Profilco AS har spesialisert seg på leveranser av rekkverk og innglassing. De har bevisst satset på aluminiumsrekkverk, noe som betyr at løsningene blir vedlikeholdsfrie.

Les også: Startet tredje og siste byggetrinn på Treskjæråsen

Med fast oppfølging av alle leveranser og rask behandling av eventuelle reklamasjoner har Profilco på kort tid rukket å bygge seg opp som en seriøs leverandør hos flere store kunder. Daglig leder i selskapet, Fermin Bjerke Rodriguez, forteller at deres suksess er basert på kvalitet i alle ledd.

Bedriften holder til i Hobøl i Østfold og har i dag tre ansatte samt innleid personell.

- Produktene vi leverer produseres i Spania og monteres av våre dyktige folk her i Norge. Vi leverer både til private forbrukere som skal ha rekkverk og innglassing til hus og hytter, og til entreprenører som bygger flere enheter i større leilighetsbygg, forteller Rodriguez.

- Jeg er veldig stolt av hva vi har fått til på relativt kort tid, forteller han, og vi kan vise til flere gode referanser. Produktene er for øvrig CE godkjente og i henhold til Norsk Standards regelverk.

Referanser

Profilco har levert rekkverk til Kniplefjellet Eiendom og deres prosjekt Tresjæråsen på Kråkerøy i Fredrikstad, og vi har også hatt flere leveranser til Hersleth Entreprenør, forteller Rodriguez.
Vår styrke og fordel for vår kunder er at vi leverer i ELOKSERT aluminium med 20 mikroner legering som tåler de ekstreme værforholdene i Norge, forteller han.

Han forteller også at de har også dyktige designere som bidrar til at deres løsninger fremstår som høyst moderne og delikate.

Profilco har også et stort varelager som medfører raske leveranser.

- Vi satser også på dører i aluminium og norskprodusert branndører for nødutganger i tunneler, blant annet har vi levert til Veidrift. Dette blir et voksende marked for oss fremover, forteller Fermin Bjerke Rodriguez.

 

Fikk du med deg denne?

Hvert tredje nyttekjøretøy som er registrert i Sarpsborg kommer fra Dahles Auto AS.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24