Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Rakkestad Sogneselskap er en ledende leverandør i Østfold og har et bredt utvalg sveiseapparater i alle klasser. I tillegg fører de «alt» av masker, slipeutstyr, elektroder og annet forbruksmateriell.

De ansatte i selskapet har opparbeidet seg en unik kompetanse innenfor sveiseutstyr og blir ofte brukt som ressurspersoner når kunder skal velge apparater eller utstyr. Rakkestad Sogneselskap har kunder i alle størrelser, helt fra de store lokale bedriftene som Metacon, Noble, Slåttland og Mjørud på Rudskogen, via flere bønder til privatpersoner som sveiser et fåtall ganger i året. Den store butikken i Rakkestad har en stor avdeling med apparater og utstyr der alle kan finne «sin» løsning.

Har alt av utstyr

- Vi kaller oss gjerne totalleverandør av sveis, og selger apparater fra 3.000 til 100.000 kroner. Vi har levert helt opp til robotsveiseutstyr til våre største kunder og forhandler produkter fra alle de store produsentene. Dette er jo et fag, der det er en rekke sveisemåter, metalltyper og sveisegass, og det er viktig med kompetanse for å kunne gi de riktige rådene og selge de løsningene kunder trenger. Bare innenfor slanger finnes det mange, både med og uten kjøling, og i tillegg har sveiseapparater blitt små datamaskiner som kan programmeres og styres elektronisk.

- Til og med sveisemaskene er automatiske, og man slipper å felle ned masken når man begynner å sveise i dag. Våre ansatte sitter tett på produsentene som har topp kunnskaper. Derfor kan vi tilby service og vedlikehold av utstyret, og kundene kan føle seg trygge på at vi vet hva vi gjør, sier daglig leder Magne Solbrække i Rakkestad Sogneselskap.

Han legger til at de har utstyr som kan både justere og kalibrere maskinene.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Populært med lørdagsåpent

De ansatte har gjennom årene lært kundene å kjenne ganske inngående, noe som er en stor fordel for alle parter. Ikke minst når Rakkestad Sogneselskap bygger opp varelageret vet de hva som er met etterspurt og kan sørge for å ha det tilgjengelig når kunden trenger det.

- Vi leverer jo også alt av klær, tilbehør og utstyr som hører med til sveisefaget. Det skal mye til før vi ikke har det kunden etterspør, og vi leverer til store deler av Østfold. En betydelig del av butikken vår er satt av til sveis og utstyr. Ikke minst er vi store på gass og kjører ut flasker til kunder flere ganger daglig. Vi leverer alt fra enkeltflasker til store batterier, sier Solbrække.

Han tror åpningstidene gjør at mange velger sogneselskapet som leverandør.

- Vi er en av få som har åpent på lørdager. Det er nok ingen flere steder du kan få kjøpt gass på en slik dag, og mange setter pris på det.

Fikk du med deg denne?

HSS på Mysen kan utstyre deg med alt fra båt og henger til jaktutstyr.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24