Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Du har ikke vært på konferanse før du har vært på Hankø Fjordhotel & Spa. Den idylliske beliggenheten og tilbudene innenfor mat og opplevelser gjør hotellet unikt. 

- Vi vet at en konferanse er en investering du forventer gode resultater av. Derfor har vi lagt vekt på å kunne tilby kursfasiliteter og grupperom av høy kvalitet. AV-utstyr, trådløs internettforbindelse, teleslynge, komfortable møbler, godt lys og topp ventilasjon gjør at arenaene for kunnskap og utvikling er førsteklasses. Maksimalt utbytte av din konferanse er viktig både for oss og for deg, sier Merethe Thortveit.

Fikser det meste

Hankø Fjordhotel & Spa legger stor vekt på å planlegge konferansen i forkant. Bookingavdelingen vil sammen med deg planlegge oppholdet, slik at alle forventninger og krav oppfylles til det beste for deg som gjest på Hankø.

- Opplevelsen du får hos oss er unik. I tillegg til topp moderne fasiliteter, tilbyr vi en rikholdig aktivitetsmeny tilpasset gjestenes krav og ønsker. Spør du oss, fikser vi det meste, sier Merethe.

Fjordhotellet åpnet nylig servicehuset ved Seilerkroen for de som ønsker et helt spesielt opplegg for mindre grupper med for eksempel servering av skalldyr og sjømat.

Aktiviteter

Hos Hankø Fjordhotell & Spa (ekstern lenke) er det kun fantasien som setter begrensninger. Hos oss er det plass for både alvor og lek. Miks arbeid med trening og rekreasjon og dere får ekstra mye ut av oppholdet. På forespørsel tilbyr de blant annet natursti, båtturer eller fem-kamp. I tillegg kan man disponere Hankøhallen, tre tennisbaner, fotballbanen eller benytte golfbanen i Onsøy. De fleste aktivitetene er tilrettelagt for ulike aldersgrupper og prestasjonsnivåer.

 

 

Fikk du med deg denne?

- Vi er klare til å møte kundene våre i nye tidsmessige lokaler, sier daglig leder Amund Tangen i AJ Produkter AS.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24