Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Squash er en aktivitet for alle og derfor passer den perfekt som bedriftsidrett eller hvorfor ikke et kundearrangement, sier innehaverne av Sarpsborg Squashsenter Even Akselsen og Jon Olsen.

Etter bare ett års drift går et av landets beste squashsentere så det suser. På hverdagene blir det raskt fullbooket, men det er lett å få plass på dagtid og i helgene.

Sentral plassering

- Man trenger ikke medlemskap for å spille Squash. Sarpsborg Squashsenter er åpent for alle. Det er bare å gå inn på www.squashsenter.no, booke bane til ønsket tid og spille på det nivået du selv ønsker. Det er selvfølgelig en fordel å ha en spillepartner, men på nettsiden kan man melde seg på, eller søke etter motspillere på samme nivå. Det er ofte en fordel å gå innom nettet og booke en bane et par dager i forveien, sier Akselsen og Olsen. De 3 Squashbanene ligger i det nye flotte Iseveien senter på Borgenhaugen, tett inntil fylkesveien mot Rakkestad.

Variert trening

Samarbeidet med Family Sport Club som ligger vegg-i-vegg har høstet mange lovord fra brukere som synes det er praktisk å ha alt på et sted. Spillerne kan velge mellom drop-in, squashmedlemskap eller kombimedlemskap. Mange velger et såkalt kombimedlemskap, hvor man både kan spille så mye squash man ønsker og i tillegg trene på Family Sport Club.

- Mange stikker innom treningssenteret etter squashtimen også, gjerne for å løfte litt vekter. Dermed får man med seg de fleste treningsformer i løpet av et par aktive timer, sier Jon Olsen.

Alle squashspillerne disponerer også garderober og badstue hos Family Sports Club.

Østfolds beste baner

Flere bedrifter har valgt å benytte squashsenteret til ulike arrangementer. Squash er nemlig en sosial aktivitet som lokker frem både humør og konkurranseinstinkt hos alle.

- Vi kan dessuten skilte med Østfolds beste baner, mange sier til og med at dette er en av landets aller beste anlegg, sier Even Akselsen.

Bedriftsserie

Squash har allerede etablert seg som en populær bedriftsidrett i Sarpsborg. Dette arrangeres av bedriftidrettsrådet i Østfold. Neste mulighet til å bli med på dette er etter sommerferien.

Magasinet Forbes har kåret squash til den mest effektive treningsformen, og spiller du en time kan du regne med å forbrenne alt mellom 700 og 1200 kilokalorier.

Bildet: - Squash er supermorsomt, og vi spiller fordi det er bra trening. Dessuten er senteret nytt og flott, sier Marius Hansen fra Installatøren og Heine Jensen fra Greåker Glass og Ramme.

 

 

 

 

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: – Vi satser på både utleie av matter og vask av arbeidstøy igjen, bekrefter daglig leder Jon Arild Hansen.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24