Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

I god tid før Offshore Technology Days i Bergen kommer Østfolds første offshoremagasin ut. Nå er både salg og stoffproduksjon i gang.

- Responsen så langt har vært meget bra, sier prosjektleder Nils Petter Hauge ved Næringsliv i Østfold, som produserer det nye magasinet.

Han har så vidt kommet i gang med å besøke samtlige offshore-relaterte bedrifter i Østfold.

- Det er utrolig mange å nå ut til, og vi kartlegger markedet svært nitid, men de som likevel ikke skulle få en telefon eller et besøk fra oss kan bare ta kontakt, så kommer vi, sier Hauge.

- Tanken bak «Utaskjærs» er å profilere Østfold som noe annet enn et noe landbrukspreget tungindustrifylke. Det finnes utrolig mye moderne høyteknologisk virksomhet med svært god kompetanse i fylket vårt. Nå er det på tide å vise frem hele bredden og vise resten av landet hva østfoldbedriftene er gode for, sier Hauge.

«Utaskjærs» har tatt navnet sitt på bakgrunn av anbefalinger fra Norsk Språkråd. Dette er nemlig ikke et østfolduttrykk, men faktisk språkrådets norske versjon av det engelske ordet offshore.

- Samtidig er det så østfoldsk at det passer godt til et slikt magasin, sier Hauge. Han legger til at magasinet adresseres og sendes ut til mottakerne i forbindelse med Offshore Technology Days i Bergen 14. til 16. oktober.

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Lindhaugen AS har erfaring fra mange større anleggsprosjekter i hele østlandsområdet.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24